ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Nieuwe aanwinsten voor UDI'19/CSU

- UDI-1

Achter de schermen is de technische commissie de laatste maanden bezig geweest om de selectie voor volgend seizoen verder vorm te geven. We willen graag komend seizoen een volgende stap maken in de opbouw naar een team dat structureel in de derde divisie kan spelen en kunnen mededelen dat we onze 1e selectie versterkt hebben met de volgende spelers: Mats Koster, Lowie van Zundert, Arjan Ardts, Bart Ebbers, Jari van Erp, Samed Oztoprak en Zoran Hurkmans.


Mats Koster

Mats Koster

Vanuit de jeugd (O23) zal de 20-jarige Mats komend seizoen aansluiten bij de 1e selectie. De talentvolle linkerverdediger komt uit Uden en heeft de gehele jeugdopleiding doorlopen.


Lowie van Zundert

Lowie van Zundert

De 25-jarige aanvaller komt over van Kozakken Boys. Lowie heeft de jeugdopleiding van NEC doorlopen, waarna hij uitkwam voor RKC, De Treffers, Spakenburg en Kozakken Boys. Lowie is een echte spits die makkelijk doelpunten maakt.


Arjan Ardts

Arjan Ardts

De 24-jarige doelman komt over van Venray. Arjan heeft ook de jeugdopleiding van NEC doorlopen en heeft de laatste 4 seizoenen voor Venray gespeeld. Arjan kiest voor een nieuwe uitdaging bij UDI’19/CSU, waar hij de concurrentie aangaat om eerste keeper te worden.


Bart Ebbers

Bart Ebbers

De 22-jarige verdediger/middenvelder komt over van OSS’20. Bart heeft de jeugdopleiding van NEC doorlopen en via De Treffers de overstap gemaakt naar OSS’20, waar hij zich heeft ontwikkeld tot een van de sterkhouders.


Jari van Erp

Jari van Erp

De 21-jarige aanvallende middenvelder/aanvaller komt over van HVCH. Jari heeft de jeugdopleiding van Nooit Gedacht en FC Den Bosch doorlopen. Via OSS’20 heeft Jari de overstap gemaakt naar HVCH, waar hij zich snel heeft ontwikkeld tot een van de bepalende spelers.


Samed Oztoprak

Samed Oztoprak

De 25-jarige aanvallende middenvelder/aanvaller komt over van OSS’20. Samed heeft ook de jeugdopleiding van NEC doorlopen, waarna hij na wat omzwervingen in 2022 de overstap maakte naar OSS’20. Bij OSS’20 is hij een vaste waarde en door zijn creativiteit belangrijk voor het elftal.


Zoran Hurkmans

Zoran Hurkmans

De 22-jarige vleugelaanvaller komt over van FC Eindhoven. Zoran heeft de jeugdopleiding van FC Eindhoven doorlopen en is een snelle en creatieve aanvaller.


Van de huidige selectie hebben de volgende spelers aangegeven ook komend jaar weer graag voor UDI’19/CSU te spelen: Jari van Ginkel, Joep Engelen, Stijn van den Broek, Raoul Oomen, Sem Curvers, Jan van de Haterd, Jordy Huybers, Juul Bongers, Mick van de Voort en Joep Offermans.

De volgende spelers gaan UDI’19/CSU verlaten aan het einde van dit seizoen: Jarne Gordijn, Job Schuurman, Paul van der Vlist, Dani Theunissen, Rai Mulders, Teun Bloem en Tijn van de Goor. Dick Smits heeft besloten te stoppen met het spelen van prestatief voetbal. Aan het einde van het seizoen zullen we deze spelers op een passende manier bedanken voor hun inzet en betrokkenheid bij UDI’19/CSU.

Momenteel lopen er nog gesprekken om de selectie voor volgend seizoen compleet te maken en zullen we jullie informeren als er nieuwe ontwikkelingen zijn!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.