ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Selectie UDI-1 bezorgt JO 11-6 onvergetelijke middag

- Jeugd

De commissie Sportiviteit en Respect kiest twee keer per jaar een jeugdteam van het halfjaar. Naast veel respect hoort hier ook een mooie middag tijdens een thuiswedstrijd van het 1e elftal bij.

Rond 12.45 werd dit team ontvangen en toegesproken door 1e elftaltrainer Niels van Casteren. Hij gaf iedereen een mooi UDI-speldje en benadrukte hoe belangrijk sportiviteit en respect zijn binnen de vereniging. Ook gaf hij aan dat het team mee mocht doen met de warming-up van het eerste elftal en als beloning mee het veld op mochten met de selectiespelers.

Na een lekker drankje en een zakje chips werd er snel omgekleed en begonnen de spelertjes samen met de enthousiaste spelers van UDI-1 aan een indrukwekkende warming-up. Het rondkaatsen van de bal met de grote jongens lukte nog wel, maar het warmlopen over het hele veld was een behoorlijke aanslag op de conditie. Echter, de beloning om aan de hand van de spelers het veld op te lopen maakte alles goed. Vol trots namen ze plaats bij hun ouders op de tribune, om te zien hoe UDI-1 hun aanwezigheid beloonde met een verdiende 2-0 overwinning.

Een lekker frietje uit de kantine zorgde voor een mooie afsluiting voor dit gezellige en gemengde team met trainers Doede, Otto en John. Het team speelt vanaf dit seizoen in deze samenstelling. Verschillend van niveau maar een (h)echt en sportief team. Iedereen komt graag trainen. Alle spelers willen winnen, maar alleen op een sportieve manier en zonder overtredingen. Ook langs de lijn heeft dit team en begeleiding een positieve uitstraling. Het winnen is natuurlijk niet het belangrijkste en lukt ook niet elke wedstrijd, maar afgelopen zaterdag werd er toch maar mooi met 7-0 gewonnen. Misschien was dit net het voorbeeld wat UDI-1 nodig had en inspireerde JO 11-6 is een voorbeeld van hoe we als vereniging willen zijn.

Selectie UDI-1 bezorgt JO 11-6 onvergetelijke middag

Berichtje van Reg, keeper JO11-6

Ik ben Reg Verbruggen, ik ben 10 jaar en ik ben keeper van JO 11-6. Ons team is door de Commissie Sportiviteit en Respect verkozen tot jeugdteam van het halfjaar. Daar zijn we trots op! We hebben veel plezier met elkaar, of we nu winnen of verliezen. Samen maken we er een fijne wedstrijd van. Ook hebben we in ons team elke week een speler van de week, die dan de wisselbeker mee naar huis mag nemen. Toevallig heb ik de beker deze week. Op 25 februari mocht ons team tegen UDI-1 het veld op. We werden leuk ontvangen en mochten meedoen met de warming-up. Omdat ik keeper ben, had ik het geluk dat ik individuele coaching kreeg van Job Schuurman en Jarne Gordijn. Superleuk. Ik zag mijn teamgenoten over het veld rennen met de andere spelers van UDI-1. Bij de start van de wedstrijd mochten wij samen met de spelers van UDI-1 het veld op lopen. Dat gaf wel een speciaal gevoel. Daarna mochten we samen met onze ouders op de tribune naar de wedstrijd kijken, waarbij Udi-1 ook nog eens won. Als afsluiter hebben we met z'n allen nog lekker frietjes gegeten. Het was een leuke dag! UDI'19 en UDI-1, bedankt!

Groetjes, Reg en team JO 11-6

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.