ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5
UDI19
CSU

Selectie UDI-1 bezorgt JO 12-3 een onvergetelijke middag

Jeugd

De commissie Sportiviteit en Respect kiest twee keer per jaar een jeugdteam van het kwartaal. Naast veel respect hoort hier ook een mooie middag tijdens een thuiswedstrijd van het eerste elftal bij.

Rond 12.30 uur werd dit team ontvangen en toegesproken door de trainer van het eerste elftal, Niels van Casteren. Hij gaf iedereen een mooi UDI-speldje en benadrukte hoe belangrijk sportiviteit en respect zijn binnen de vereniging. Ook gaf hij aan dat het team mocht deelnemen aan de warming-up van het eerste elftal en als beloning het veld mocht betreden samen met de selectiespelers.

Selectie UDI-1 bezorgt JO 12-3 een onvergetelijke middag

Na een lekker drankje en een zakje chips werd er snel omgekleed, en begonnen de spelertjes samen met de enthousiaste spelers van UDI-1 aan een indrukwekkende warming-up. Het rondspelen van de bal met de grote jongens lukte nog wel, maar het warmlopen over het hele veld was een behoorlijke aanslag op de conditie. Echter, de beloning om aan de hand van de spelers het veld op te lopen maakte alles goed. Vol trots namen ze plaats bij hun ouders op de tribune om te zien hoe UDI-1 hun aanwezigheid beloonde met een verdiende 2-1 overwinning.

Een lekker frietje uit de kantine zorgde voor een mooie afsluiting voor dit gezellige en gemengde team, met trainers Joris, Daveny en Debbie. Het team speelt vanaf dit seizoen in deze samenstelling, verschillend van niveau maar een hecht en sportief team. Iedereen komt graag trainen. Alle spelers willen winnen, maar alleen op een sportieve manier en zonder overtredingen. Ook langs de zijlijn heeft dit team en begeleiding een positieve uitstraling. Het winnen is natuurlijk niet het belangrijkste en lukt ook niet in elke wedstrijd.

JO 12-3 is een voorbeeld van hoe we als vereniging willen zijn.

Foto's Jeroen Engelen

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.