ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Sponsor aan het woord - Bundeling

- Sponsoring

In het voetbalseizoen 2023/2024 gaat Businessclub UDI’19 maandelijks door met het voorstellen van een sponsor in de rubriek “Sponsor aan het woord”.   

Voor de maand oktober is het woord aan Eric van den Brand van deBrand Software Developers en Bundeling

Zou jij jezelf en je bedrijf aan ons willen voorstellen? 

Ik ben Eric van den Brand, ondertussen woonachtig in Zeeland, vader van 2 geweldige dochters en samenwonend met Sophie. Familyman, ondernemer en fanatiek sporter.

Sinds wanneer kom je bij UDI'19/CSU en hoe is dat zo ontstaan?  

Ik kom bij UDI’19 sinds 2007 als ik me niet vergis, via een trainer van een van de meidenteams in de C, ben ik destijds bordsponsor geworden met mijn toenmalige bedrijf ECOM ICT.

Waarom heb je besloten om UDI’19/CSU te gaan sponsoren? 

In 2016 ben ik lid van de Businessclub geworden als leverancier van de UDI’19 Business App.

Sponsor aan het woord - Bundeling

Wat maakt jouw bedrijf onderscheidend? 

Naast mijn bedrijf deBrand Software Developers waar wij heel sterk zijn in het maken van online platformen ben ik in 2018 gestart met een spin-off van een deBrand concept ‘Bundeling’ waar ook de UDI’19 BC gebruik van maakt. Bundeling is van een ‘businessclub app’ ondertussen uitgegroeid tot een horizontaal inzetbaar communicatie platform met een hele, gebruikersvriendelijke app wat (sport)organisaties helpt met het verbinden en informeren van haar gebruikers, leden of medewerkers. De kracht van Bundeling zit hem echt in de eenvoud. Wij hebben een manier gevonden om op een ogenschijnlijke eenvoudige manier mensen, informatie en toepassingen in één app samen te brengen. 

Waar ben je het meest trots op binnen je bedrijf / wat zie je als je grootste succes?  

Binnen deBrand software developers vind ik het gaaf dat een van de platformen die we hebben bedacht ingezet wordt door Mercedes-Benz Nederland en wat ondertussen ook door het grote Daimler op Europees niveau is geadopteerd. Het succes van Bundeling is daarvan de overtreffende trap, supergaaf om van idee naar startup naar scale-up te kunnen groeien. Een flinke learning curve zeg maar. Bundeling bedient ondertussen meer dan 1000 organisaties in 21 landen en is nog steeds flink groeiende, daar ben ik natuurlijk heel erg trots op. 

Voetbal je zelf ook of heb je vroeger gevoetbald?  

Ik ben opgegroeid in Oss en was in de jeugd een erg fanatieke voetballer bij resp. De Ruwaard, Oss’20 en later Margriet. Tegenwoordig ben ik een fanatiek golfer, ook erg leuk om te doen.

Wat is je mooiste UDI-moment of wedstrijd?  

Ik vind de veiling erg leuk om mee te maken, wat een happening is dat elk jaar weer!

Dit wil ik nog even kwijt aan de leden van UDI’19/CSU:

Ik wens iedereen heel veel geluk, gezondheid en sportiviteit toe.

“Wilt u ook graag de Sponsor aan het woord zijn, neem dan contact op met Tiny Verhoeven via tiny@dtvnieuws.nl”.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.