ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Sportplaatjesactie: Spaar je eigen sportplaatje! Geef daarom toestemming (herhaald bericht)

- Jeugd

Beste UDI’19 leden, ouder(s)/verzorger(s),
 
Samen met JUMBO Uden organiseren wij een unieke sportplaatjesactie, waaraan naast UDI’19 ook FC Uden en FC De Rakt deelnemen. Voor deze actie wordt je gefotografeerd. Deelname aan deze sportplaatjesactie is overigens geheel vrijwillig en niet verplicht. Die foto’s worden samen met je naam en je teamnaam in onze vereniging beschikbaar gesteld aan JUMBO Uden. Zij laat daarmee een voetbalplaatje maken voor deze actie. Het komt er dus op neer dat jouw portret, teamnaam, eigen naam in het verzamelalbum worden afgedrukt en natuurlijk op het gedrukte plaatje. Ook kan het zijn dat je te zien bent op sfeerfoto’s, die als illustratie in het album worden opgenomen. Daarnaast kan het zijn dat dat je zichtbaar bent op een teamfoto van jouw team, die ook als 1 of meerdere plaatjes in deze actie is opgenomen. Verder biedt onze vereniging jou de mogelijkheid om gepersonaliseerde club-artikelen te bestellen met daarop jouw sportplaatje.

Zoals eerder vermeld is het belangrijk om van alle sportplaatjesactie deelnemende leden een AVG-toestemming te verkrijgen. Hiervoor hebben we een digitale tool ontwikkeld, waardoor de leden de kans geboden wordt om naast schriftelijk ook digitaal toestemming te kunnen geven. Het is belangrijk voor de actie dat alle spelers die op de foto gaan of zijn gegaan, ook daadwerkelijk toestemming gegeven hebben. Zonder toestemming kan er geen plaatje gedrukt worden!
 
Als je 16 jaar of ouder bent, dan mag je zelf deze toestemming geven. Ben je jonger, dan moeten jouw ouders / verzorgers dit doen.
De digitale toestemming kan eenvoudig via de onderstaande button:

Geef digitale toestemming

Toestemming geven kan tot en met 3 maart.
 
We kijken uit naar een succesvolle actie, waarbij we vanuit eerdere edities weten dat onze leden, ouders, verzorgers, familieleden, vrienden, maar ook opa’s en oma’s en buren meesparen om het boek compleet te krijgen.
Hoe meer leden mee doen, hoe leuker deze actie is. We hopen dat je mee doet. Overleg even met jouw ouders, zodat zij ook weten wat de achtergrond is van deze actie.
 
Komende week gaan we starten met het maken van de foto’s. Hiervoor zullen we op het sportpark van UDI’19 een fotoruimte inrichten. Trainers en begeleiders gaan zelf niet op de foto, maar we zullen hen instrueren, zodat we voorafgaand aan de wedstrijd alle spelers even 1 voor 1 op de foto kunnen zetten.
De fotosessies vinden bij thuiswedstrijden plaats in de weekenden van 17/18 feb, 24/25 feb en 2/3 maart. Zorg dat je er bij bent!

Sportplaatjesactie: Spaar je eigen sportplaatje! Geef daarom toestemming (herhaald bericht)
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.