ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Stewards Herhalings- en Opleidingen Avonden

Algemeen

Op de dinsdagavonden 22 en 29 augustus hebben we met onze stewards en een vijftal nieuwe stewards, waaronder drie aspirant-stewards van BlauwGeel'38, in het kader van de samenwerking tussen de beide clubs scholing en bijscholing gehad, verzorgd door Ron Verhagen, docent van HSG, die deze cursus geeft voor de KNVB.

Op de eerste oefenavond hebben we tevens afscheid genomen van onze vrouwelijke hoofdsteward Roos Derksen, na vijf jaar deze functie te hebben vervuld. Roos kan helaas vanwege haar zeer drukke werkzaamheden als hoofdbeveiliger van het Noord Brabants Museum in Den Bosch dit niet langer combineren met haar werk bij UDI'19. Namens het bestuur van UDI'19 en onze stewardgroep hebben we afscheid genomen en haar bedankt voor haar grote inzet, haar verrast met een mooie bos bloemen.

Hierna hebben we bijzonder interessante dingen geleerd en deze ook in de praktijk geoefend. Het waren twee zeer leerzame oefenavonden.

Als je denkt, "dat lijkt mij ook wel wat om steward te worden bij UDI'19," meld je dan bij Ad Stuiver: veiligheidscoordinator@udi19.nl of 06-55534049.

Met sportieve groet, Ad Stuiver

Stewards Herhalings- en Opleidingen Avonden
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.