ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen4
UDI19
CSU

Succesvolle UDI’19 Veiling 2.0 haalt recordopbrengst van € 55.640,- op

Sponsoring

Dit jaar kreeg de jaarlijkse veiling een vernieuwde opzet met de UDI’19 Veiling 2.0. Een gezellige en stijlvolle avond voor onze sponsoren en BusinessClubleden vond plaats op zaterdag 13 januari in de Kruisherenkapel in Uden. Met een prachtig recordbedrag van € 55.640,-, wat rond 23:30 uur bekendgemaakt werd.

Succesvolle UDI’19 Veiling 2.0 haalt recordopbrengst van € 55.640,- op

Vanaf 18:00 uur betraden de sponsors en BusinessClubleden de sfeervol ingerichte Kruisherenkapel. Na het welkomstwoord van Wim Scheen volgde de eerste serie van 10 van de 50 kavels. Veilingmeester Marcel de Laat en Victor Smits openden de avond met een VIP-arrangement voor 2 personen bij Feyenoord, aangeboden door onze hoofdsponsors CSU. Na een aarzelende start werd al snel enthousiast geboden door de aanwezigen. Gedurende de avond werden verschillende kavels geveild, variërend van VIP-wedstrijden tot een bedrijfsfeest voor 75 personen.

Succesvolle UDI’19 Veiling 2.0 haalt recordopbrengst van € 55.640,- op

Enkele kavels verdienen bijzondere vermelding, zoals het PSV+ leefstijlprogramma voor maximaal 20 personen en een 3-daags arrangement voor 2 personen naar de Olympische Spelen in Parijs. Bij beide kavels waren uiteindelijk twee personen die tegen elkaar opboden. De veilingmeesters onderbraken de veiling, met goedkeuring van de notaris, en namen de bieders apart in een biechthokje. Na kort overleg keerden ze terug en werden de kavels aan beide bieders geschonken. Wat resulteerde in een luid applaus van alle aanwezigen.

Het veilen van de kavels werd afgewisseld met een 5-gangen diner verzorgd door onze sponsor Smaekmakers, terwijl Just Drinks ervoor zorgde dat alle aanwezigen de hele avond van drankjes werden voorzien.

Aan het einde van de veilingavond werden de sponsors getrakteerd op een optreden van de Nederlandse Julio Iglesias, Wiliam Jans. Rond 23:30 uur maakten Wim en Willy het recordbedrag van € 55.640,- bekend. De opbrengst komt onder andere ten goede aan ons Meerjarig Onderhoudsplan (MJOP).

Nogmaals dank aan alle sponsors die belangeloos kavels ter beschikking hebben gesteld, en gefeliciteerd aan degenen die een van de prachtige kavels hebben gewonnen. Ook een woord van dank aan alle vrijwilligers, de Kruisherenkapel, Smaekmakers en Just Drinks voor hun inzet tijdens deze avond.

Een speciaal dankwoord voor Erwin Wijdeven en Jeffrey Gremmen die na 8 jaar veilingcommissie hebben aangegeven te zullen stoppen als lid van de commissie. Bedankt mannen!

Wil je lid worden van de organisatie van dit mooie event, dan mag je je melden bij Willy Verwegen of Marcel de Laat.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.