ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Terugblik en Vooruitzichten op de Algemene Ledenvergadering

- Algemeen

Op maandagavond 23 oktober 2023 vond de Algemene Ledenvergadering (ALV) van UDI’19/CSU plaats, waarbij ongeveer 60 leden aanwezig waren. Na het openingswoord van voorzitter Wim Scheen werd allereerst stil gestaan bij de leden die afgelopen jaar ontvallen waren.

Tijdens de vergadering kondigde Wim aan na een zoektocht een nieuwe voorzitter voor de sponsorcommissie is gevonden in de persoon van Marcel de Laat. Na dit nieuws werd de notulen en het jaarverslag van de vereniging goedgekeurd door de aanwezige leden.

Terugblik en Vooruitzichten op de Algemene Ledenvergadering

Vervolgens kreeg de penningmeester, Mark van de Meulenhof, het woord om het financiële verslag van het afgelopen jaar voor zowel STAVU als de vereniging toe te lichten. Zowel de kascontrolecommissie als de aanwezige leden verleenden decharge aan het huidige bestuur. Ook werd de begroting voor het lopende seizoen toegelicht en goedgekeurd. Tijdens deze ALV waren er geen bestuursleden die hun functie neerlegden, en er waren ook geen nieuwe voorgedragen leden.
 

Terugblik en Vooruitzichten op de Algemene Ledenvergadering

In het laatste deel van de ALV presenteerde het bestuur het Strategisch Plan 2023-2028, dat de basis vormt voor de toekomst van de vereniging. Bestuurslid Facilitaire Zaken, Remco Lips, nam de aanwezige leden mee in de ontwikkelingen met betrekking tot de accommodatie. Er werd benadrukt dat er inmiddels een Meerjaren Onderhoudsplan is opgesteld en een huisvestingscommissie is opgericht, met een vooruitblik op wat de toekomst zal brengen.

Bekijk het Strategisch Plan 2023-2028

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.