ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI JO9 wint de voorwedstrijd tegen Unitas'30

Jeugd

Afgelopen zondag speelden een mix van UDI'19 teams JO9-1 en JO9-2 een voorwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Unitas'30 uit Etten-Leur. Dit voorafgaand aan de belangrijke uitwedstrijd van ons 1ste elftal. Aan de voorbereiding en de omstandigheden lag het in ieder geval niet. Dezelfde week was er namelijk door de selectiespelers van UDI-1 een training gegeven aan onze jongens! Verder een prima veld en volop zon.

UDI JO9 wint de voorwedstrijd tegen Unitas'30

Desondanks was de eerste helft wat rommelig waarbij UDI'19 team JO9 wel mogelijkheden kreeg, maar toch met een 2-0 achterstand de rust in ging. Het geloof in een goede afloop was er desondanks volop en werd alleen maar sterker na de aansluitingstreffer van Joris. UDI'19 bleef doordrukken en het was wachten op de 2-2, welke keurig werd binnengetikt door Quint. Een paar minuten voor tijd viel ook nog de 2-3. Teun speelde zich goed vrij en schoot de bal beheerst in het netje!

Na het vieren van deze overwinning werden de jongens getrakteerd op een frietje en mochten vervolgens met de spelers van het UDI-1 het veld op. In de rust werden er ook nog een aantal fraaie penalty's binnengeschoten, waarbij de reservekeepers van beide 1ste elftallen in het doel stonden.

UDI JO9 wint de voorwedstrijd tegen Unitas'30

Op dat moment stond de brilstand nog op het scorebord. Mede door de fanatieke aanmoediging van de UDI'19 jeugd wervelde UDI-1 in de tweede helft langs Unitas met fraai voetbal. De einduitslag werd uiteindelijk 0-4!

Al met al een prachtige middag voor zowel de jeugd als UDI-1! De volle 6 punten gingen mee naar Uden. Een gezamenlijke teamfoto mocht dan ook niet ontbreken.

Dank ook aan de organisatie en de ontvangst vanuit Unitas'30, die het echt hartstikke goed hadden geregeld!

(Foto's: JO9-1 en Jeroen Engelen)

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.