ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI'19 op bezoek bij OJC Rosmalen

- UDI-1

Op dinsdagavond treft UDI’19/CSU een “oude” bekende OJC Rosmalen op sportpark “De Groote Wielen” in Rosmalen.  In het voorbije seizoen speelde deze tegenstander nog in competitieverband in de 3e Divisie. 

Door: Fons Boekelder

Ook bij OJC Rosmalen is de kop er af. De ploeg van trainer Willem Leushuis behaalde in de tot nu toe zes gespeelde oefenwedstrijden slechts één overwinning, één gelijkspel, de overige vier wedstrijden gingen verloren. De voorbereiding op het nieuwe seizoen heeft de ploeg uit Rosmalen gelet op de resultaten nog geen potten kunnen breken. De uitslag van de bekerwedstrijd tussen OJC Rosmalen en OSS’20 van zondag as. is op het moment van schrijven nog niet bekend. De wedstrijd tegen UDI’19/CSU is voor OJC Rosmalen een generale repetitie voor de start van de competitie met de uitwedstrijd tegen TOGB in Berkel en Rodenrijs. We gaan dinsdagavond zien hoe de krachtsverhoudingen onderling ervoor staan. 

Ook bij OJC Rosmalen is net zoals bij UDI’19/CSU de bezem flink door de selectie gehaald. De selectie van de ploeg uit Rosmalen herbergde eigenlijk voor het komende seizoen dertien nieuwe spelers maar door de plotselinge beslissing van Jos Peltzer om te stoppen met voetballen is die teruggebracht naar twaalf nieuwe spelers. Voor degenen die daar in geïnteresseerd zijn zie onderstaande namen.

Nieuwe spelers:
Shaquille Simmons (Groene Ster), Dennis van Meurs (Nivo Sparta), Zija Azizov en Job Viellevoye (Trinitas Oisterwijk), Jeroen Keeris (Nuenen), Sam Spijkers (vv Dongen), Nigel de Weerd (FC Den Bosch 021), Youri Vugts (Empelina), Jorzolino Falkenstein (vv Gemert), Tom Pijnenburg, Joep van de Rande en Bob Zonnenberg (allen Oss’20). 

Resultaten OJC Rosmalen:
15/7 OJC Rosmalen – HVCH 0-1
25/7 Kozakken Boys – OJC Rosmalen 3-0
29/7 OJC Rosmalen – Stedoco 1-2
1/8 OJC Rosmalen – WNC 3-0 (Pre Season Tournament)
5/8 OJC Rosmalen – UNA 1-1 UNA w.n.s. (Pre Season Tournament)
9/8 De Treffers - OJC Rosmalen 2-1
13/8 OJC Rosmalen – OSS’20 (KNVB beker) uitslag moment van schrijven nog niet bekend
15/8 OJC Rosmalen – UDI’19/CSU
20/8 TOGB – OJC Rosmalen (start competitie) 
 

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.