ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI'19 Zorgt; vanaf 12 september a.s. weer blessurespreekuur

- Algemeen

Vanaf dinsdag 12 september a.s. kunt u weer gebruikmaken van het blessurespreekuur door fysio Wolbert bij UDI'19/CSU. De vereniging UDI’19/CSU neemt haar functie en verantwoordelijkheid uiterst serieus. Zo hebben we op een aantal teams verzorgers en bij ons vaandelteam zelfs een fysiotherapeut. Het is helaas niet mogelijk om dit voor alle teams te organiseren maar we nemen de gezondheid van onze leden niet graag te licht op.

Het GRATIS blessurespreekuur is gestart in het seizoen 2012-2013 met vele positieve reacties van trainers, ouders en spelers. Daarom zijn wij aankomend seizoen ook weer van de partij. Iedere dinsdag tussen 18.00 en 18.50 uur kan men als UDI’19 lid terecht op de club.

Het spreekuur is op inschrijving, mogelijk tot 17.00 uur op de betreffende dinsdag. Dit spreekuur is bestemd voor ALLE spelers van UDI’19, dus niet alleen voor de selectieteams! Voor spelers tot 16 jaar is het wenselijk als er een ouder of trainer meekomt.

Indien nodig wordt advies gegeven over verdere behandeling fysiotherapie. Het blessure spreekuur wordt gehouden door een gecertificeerd fysiotherapeut van de Udense Praktijk Wolbert Fysio.

We willen als vereniging dat het risico op verwaarlozing van een blessure zo laag mogelijk is. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat tijdig actie ondernemen belangrijk is. Een juist gestelde diagnose is daarvoor van groot belang!

Klik op onderstaande button voor de mogelijkheden van dit spreekuur;

Maak een afspraak

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.