ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI’19/CSU en haar jubilarissen - Deel 1/4

Algemeen

Op vrijdag 24 november jl. was het gezellig druk in ons clubhuis. Zo’n  200 gasten waren aanwezig om getuige te zijn van de huldiging van maar liefst 18 jubilarissen. Een groot deel van hen vierde hun 25 jarig lidmaatschap bij onze vereniging, terwijkl een ander deel al toe was aan hun 50, 60 en zelfs 70 jarig jubileum. Het lukte voorzitter Wim Scheen om binnen het uur elke jubilaris persoonlijk toe te spreken. Hij besloot elk woordje met de overhandiging van een cadeau aan de jubilaris. Vele van de aanwezige jubilarissen hebben  veel verdiensten voor de vereniging gehad of hebben deze nog steeds, als voetballer, trainer, leider, bestuurder of als vrijwilliger. Allen hebben zij dus een kleinere of grotere bijdrage geleverd aan de onze vereniging. Na de toespraakjes, welke werden ondersteund  door diverse foto’s van de jubilarissen op de schermen in het clubhuis, was het tijd voor een gezellige after party. UDI’19 kan met trots terugkijken op een bijzonder geslaagde jubilarissenavond. 

Dit keer stellen we deel 1 van onze zilveren jubilarissen voor, welke op 24 november in het zonnetjes werden gezet. De meeste van hen zijn begin dertigers, onder hen ook een dame, Lieke Donkers. De andere jubilarissen zijn: Erik Thus, Arie Slaats, Bas Hendriks, Dennis Eijndhoven en Dylan Hofmeijer. De andere jubilarissen volgen later deze week.

Arie Slaats - 25 jaar

Arie is een vertrouwd gezicht binnen onze vereniging. Al 40 jaar loopt hij hier rond, maar helaas niet onafgebroken. Arie is altijd een echte goaltjesdief geweest, ooit scoorde hij 13 keer in één wedstrijd. Nog steeds voetbalt hij op de vrijdagavond met zijn voetbalmaten en in de zomermaanden spelen deze veteranen al 35 jaar bij de Molen van Jetten. Arie is niet alleen als voetballer actief geweest binnen onze vereniging, ook als jeugdleider heeft hij zijn sporen verdiend. Sinds 6 jaar is hij tegenwoordig leider van een seniorenteam, bestaande uit jonge mannen zoals Arie dat zelf zegt. Je kunt met Arie goed over voetbal praten, hij zou zo bondscoach kunnen worden. Arie vindt het fijn onderdeel te mogen uitmaken van die grote UDI-familie. Bij UDI wordt in principe aanvallend gespeeld en dat spreekt hem enorm aan. Hopelijk mogen we nog jarenlang genieten van Arie’s evaluaties na de door hemzelf of zijn team gespeelde wedstrijden, want dat vinden we bij UDI namelijk heel waardevol, maar vooral heel gezellig.


Bas Hendriks - 25 jaar

Ja, we hebben hier te maken met de zoon van de binnen onze vereniging welbekende Rien Hendriks. Bas kreeg de liefde voor UDI’19 dus eigenlijk al vanaf zijn geboorte met de paplepel ingegoten. Hij herinnert zich nog erg goed dat hij in 1999 pupil van de week was en dat hij met zijn ouders en opa de bekerwedstrijd in de Arena bezocht. Net zoals zijn vader maakte en maakt Bas zich nog steeds nuttig voor onze vereniging. Zo hielp hij 5 jaar lang met de materiaaluitgifte, volgde hij de cursus steward, is hij regelmatig te zien als scheidsrechter, is hij bovendien leider/trainer van JO14-2 en steekt hij zijn handen uit de mouwen tijdens evenementen. 
UDI voelt voor Bas als een tweede thuis, als een warm bad, zoals hij het zelf verwoordt. We zijn daar best een beetje trots op, zeker omdat Bas iemand is, die zich in wil zetten voor de vereniging. 


Dennis Eijndhoven - 25 jaar

Deze trotse jonge vader van een prachtige zoon, beleefde in zijn jeugdjaren bij UDI’19 veel successen. In zijn glorietijd, zoals hij die periode zelf omschrijft, werd het ene toernooi na het andere winnend afgesloten. Sinds dit seizoen speelt Dennis zijn wedstrijdjes in het 8ste , samen met twee andere jubilarissen, Niels Balk en Dylan Hofmeijer. Na een drukke werkweek als      ICT ’er is de voetbalzondag voor hem een moment van ontspanning. Het valt zijn medespelers op dat Dennis het voetbal wel heel serieus neemt. In het veld is hij best fanatiek en dat zou best eens kunnen leiden tot gele kaarten. Dit is voor zijn teamgenoten overigens niet alleen maar slecht nieuws, want het betekent ook dat dat een aantal kannen bier op gaat leveren. Met voetbal houdt Dennis zijn conditie op peil, maar dat doet hij ook in de sportschool. 


Dylan Hofmeijer - 25 jaar

Deze toekomstige basisschoolleraar waardeert het voetbal en de gezelligheid bij UDI enorm. Al 25 jaar lang heeft hij het bij onze club echt naar zijn zin. Een hoogtepunt vormt zonder enige twijfel het in  2019 behaalde kampioenschap met UDI 10, wat een feest was dat. Op dit moment speelt Dylan zijn wedstrijdjes in het 8e dat onder leiding staat van jubilaris Niels Balk. Dylan is al enkele jaren actief als scheidsrechter binnen onze vereniging. Ook is hij, samen met Mark van Lith, organisator van de welbekende, altijd gezellige UDI pub kwis. Dylan zelf is ook een fanatiek kwisser en fan van computerspelletjes. Hij houdt zijn conditie niet alleen op het voetbalveld op peil, maar is ook vaak te vinden op de padelbaan. Het is fijn dat Dylan naast het voetbal andere taken binnen onze vereniging oppikt. Hij is daarmee een mooi voorbeeld voor anderen. Hopelijk mag UDI’19 nog vele jaren profiteren van zijn inzet voor de club. 


Erik Thus - 25 jaar

Ook Erik heeft vanwege vele blessures het voetbal in moeten ruilen voor padel. Zijn 25 jarige periode bij UDI is, zoals hij het zelf zegt, voorbij gevlogen. Erik waardeerde de gezelligheid rondom de wedstrijden enorm. Maar tijdens een wedstrijd wilde hij kost wat kost winnen. Hoogtepunt in zijn voetballoopbaan waren ongetwijfeld de play-off wedstrijden tegen FC Uden. Wedstrijden vol spanning en met veel publiek waaruit Erik ’s team tenslotte als winnaar naar voren kwam. In 2014 werd Erik dan eindelijk een keertje kampioen met UDI 5, maar dat deed hij zonder ook maar één minuut te hebben meegespeeld. Dit vanwege alweer een vervelende blessures. Het uitstapje naar Antwerpen met zijn UDI 5-vrienden zal hij ook nooit vergeten. Erik heeft, zoals hijzelf zegt, onze vereniging volop gesponsord. Voor het grootste deel in de kantine, maar ook tijdens de jaarlijkse veiling, waar hij soms onnodig kon overbieden.


Lieke Donkers - 25 jaar

Lieke houdt van gezelligheid en dat vindt ze bij UDI volop. Samen met haar team heeft ze al menig feest meegemaakt en mee georganiseerd, want als het om feesten gaat zijn de UDI-vrouwen onbetwist nummer één. Jarenlang was Lieke het boegbeeld van ons vrouwen 1 team, waarmee zij vele successen behaalde. Lieke is inmiddels moeder geworden van twee lieve kinderen en heeft daarnaast een drukke baan als orthopedagoge. De tijd voor UDI wordt daardoor wat minder en daarom heeft Lieke een stapje terug gedaan en speelt ze haar wedstrijden tegenwoordig in het 2e vrouwenteam. Naast voetballen gaat Lieke graag snowboarden en hardlopen, we hebben dus te maken met een sportieve dame. Lieke is een van de weinige dames, die een zilveren jubileum bij onze club mogen vieren. UDI’19 is daar erg blij mee, want de dames tellen bij onze vereniging ook echt mee. We hopen nog vele jaren van Lieke’s aanwezigheid bij onze club te mogen genieten en wellicht zien we haar in de toekomst nog eens langs de lijn terug als leidster of trainster van het team van een van haar kinderen.


 

 

Foto's van de avond

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.