ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

UDI'19/CSU zoekt nieuwe leden voor de sponsorcommissie

- Sponsoring

Het runnen van een voetbalvereniging kost geld. Geld dat in eerste instantie bij UDI’19/CSU via contributies en kantineopbrengsten wordt opgehaald. Echter, al jarenlang is het bekostigen van alle verenigingsactiviteiten niet meer mogelijk zonder de steun van sponsoren. Daarom zijn we als UDI’19/CSU continue op zoek naar nieuwe sponsoren, maar ook naar nieuwe leden voor de sponsorcommissie.  

Bij UDI’19/CSU prijzen we ons gelukkig dat we een grote groep trouwe sponsoren hebben, die onze vereniging al jarenlang een warm hart toedragen en ons helpen met gratis goederen en diensten, met de aanschaf van tenues, met het betalen van kosten en met sponsorbijdragen. Toch zijn we continue op zoek naar nieuwe sponsoren. Vanaf begin dit jaar doen we dit onder aansturing van Marcel de Laat, een bekende Udense ondernemer en een man met een UDI hart. Eind vorig jaar heeft Marcel zijn plannen voor sponsoring gedeeld met het bestuur van UDI’19/CSU en is Marcel benoemd tot voorzitter van de sponsorcommissie. Het plan van Marcel is het startpunt voor het sponsorbeleid voor de komende jaren en laat zich het best typeren als ambitieus en realistisch. Na zijn benoeming is Marcel direct gestart met de uitvoering van zijn plan en zijn de eerste nieuwe sponsoren inmiddels gevonden. 

Om alle plannen te realiseren zijn we per direct op zoek naar nieuwe leden voor de sponsorcommissie. Commissieleden, die het leuk vinden om een bijdrage te leveren aan de vereniging UDI’19/CSU en die vanuit een commerciële achtergrond willen helpen het sponsornetwerk van UDI’19/CSU uit te breiden. Dit doen we op verschillende manieren, waarbij we heel nadrukkelijk de juiste manier van werken afstemmen op de commissieleden en ook graag rekening houden met de tijd die commissieleden willen investeren. Daarbij hebben we kleine en grote taken te verdelen. In de commissie is veel ruimte voor eigen inbreng en nieuwe initiatieven. Daarnaast zoeken we ondersteuning voor de veilingcommissie en ook in de organisatie van de businessclub kunnen we hulp gebruiken. Maar heeft u interesse maar niet direct een commerciële achtergrond. Ook dan kunnen we uw hulp goed gebruiken. Het voorbereiden en uitwerken van diverse sponsoractiviteiten en -overeenkomsten vereist namelijk weer andere vaardigheden. Kortom, we zijn op zoek naar een leuke mix aan commissieleden.

Heeft u interesse om de club via één van deze commissies te helpen, laat het ons dan a.u.b. weten en meld u aan voor de informatieavond, die we donderdagavond 11 april organiseren in de bestuurskamer van UDI’19/CSU. Aanvang 20.00 uur.  Aanmelden kan per e-mail: sponsoring@udi19.nl Hopelijk tot dan!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.