ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Update Easter Open Toernooi 2024

- Jeugd

Inmiddels zijn alle poules vol, de inschrijvingen gesloten en is het deelnemersveld bekend! Met teams uit Engeland, Denemarken en zelfs Malta en Jamaica belooft het een mooi internationaal toernooi te worden. Hopelijk met een lekker zonnetje en een hoop toeschouwers!

Inschrijvingen en schema's:

Vanuit UDI'19 nemen 4 teams O7 deel, onze JO8-1 en JO8-3, JO9-1 en JO9-2, JO11-3 en JO11-4 (beiden in de U10 categorie), de JO11-2, de JO13-1 en JO15-1 (beiden in de level A poule). De wedstrijdschema's zijn in ontwikkeling bij de organisatie TvG Sports en zullen hier gepubliceerd gaan worden met een link naar Tournify: https://easteropen.com/easter-open-zuid-schemas/

Opening Easter Open:

Dit jaar bestaat Easter Open 25 jaar en wordt er een spectaculaire opening gehouden op het sportpark St. Anthonis. De opening is vrijdag 29 maart en start om 17.30u . Er zullen verschillende activiteiten voor kinderen zijn, een DJ en een vuurwerkshow! De toegang is gratis.

GEZOCHT: Spelleiders/scheidsrechters

We zijn voor de wedstrijden op halve velden van de O9 en O10 teams op zoek naar spelleiders/scheidsrechters, die het leuk vinden om enkele wedstrijden te begeleiden. Kan je maar een ochtend of een middag? Laat het ook dan weten, want vele handen maken licht werk. Wij zorgen voor wat eten en drinken! Stuur een mail met je contactgegevens naar oa@udi19.nl .

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.