VIP-wedstrijden G-teams

- G-voetbal

Eindelijk was het zover: de goed bewaarde waardebon kon worden ingeleverd. Afgelopen zaterdag mochten we gaan voetballen op het hoofdveld met alle bijzonderheden die daarbij horen! Op de UDI-veiling had Theo van Gerwen het hoogste bod gedaan op het kavel VIP-WEDSTRIJD dat aangeboden werd door het bestuur van UDI'19. Vervolgens schonk hij die aan de G-voetballers!

De voetballers en ouders/verzorgers werden in de bestuurskamer ontvangen. De voorzitter heette iedereen welkom en de andere bestuursleden verzorgden de koffie met lekkers. De G-voetballers werden enorm verrast door de aanwezigheid van maar liefst vier spelers van UDI'19 1: Mick, Noah, Rai en Sem. Dat zij de tijd en moeite hadden genomen om bij ons te komen kijken voelde als een grote eer! Na een goede warming-up was het tijd voor de line-up. De stadionspeaker Hans moest even goed aan het werk: alle voetballers van de G1 van UDI'19 en van DAW werden voorgesteld en daarna de voetballers van de G2 van UDI'19 en HVCH. Gelukkig bleef het publiek maar juichen en klappen.

Nu konden de wedstrijden beginnen. UDI'19 G1 en DAW G1 maakten er een hele spannende eerste helft van. Er waren kansen over en weer en het ging behoorlijk gelijk op. De ruststand was 2-3. Bij de teambespreking vertelden Mick en Noah aan de spelers dat ze onder de indruk waren van het getoonde spel, de inzet en motivatie van het team!

UDI'19 G2 startte de wedstrijd tegen HVCH G2 sterk. Bij rust was het 5-0. Rai en Sem vonden het bijzonder dat jong en oud zo mooi samen konden spelen en hadden voor iedereen een compliment! De negen G-voetballers onder 16 jaar mochten in de rust strijden om de penalty-prijs. Onder leiding van de trainers Denys en Freek werd erop los gescoord. Lars schoot de meeste penaltys raak en won de prijs. Tijd voor de tweede helft. De peptalk van Mick en Noah zorgde voor een nog fanatiekere G1. Ondanks het mooie voetbal en het harde werken lukte het niet om de achterstand om te buigen. Scheidsrechter Dylan noteerde een eindstand van 3-5. Bij de G2 ging Udinaar Joey HVCH versterken. Nu ging het spel wat meer gelijk op. Zo kon scheids Rob de wedstrijd affluiten bij een 7-3 stand. De G-voetballers hebben enorm genoten van deze bijzondere dag.

Nogmaals dank Theo en bestuur van UDI'19! Mick, Noah, Rai en Sem, als we bij UDI'19 1 komen kijken, moedigen wij jullie extra hard aan!