ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Voetballers G-teams beleven topavond bij Nederland - Frankrijk

- G-voetbal

De voetballers en begeleiders van de G1 en G2 van UDI’19 beleefden vrijdagavond een topavond in de Johan Cruijf Arena. Met z’n allen gingen ze naar de wedstrijd van het Nederlands Elftal tegen topland Frankrijk. En ondanks de uitslag, was het een avond om nooit te vergeten.

Het feest begon al een paar uur voor de wedstrijd in Uden, toen iedereen gezellig samen in een grote bus naar Amsterdam reed. In de bus was het al een en al gezelligheid met het zingen van aanmoedingsliedjes en bijkletsen met elkaar, uiteraard gekleed in het Oranje. Oranje werd iedereen nog meer sponsor Café ’t Stulpke voor iedereen een mooie en herkenbare pet bij zich had als cadeau.

Voetballers G-teams beleven topavond bij Nederland - Frankrijk

Toen de spelers de bus uitstapten, was er nog even te gaan voor de wedstrijd begon. En dus werden er foto’s met elkaar voor het stadion gemaakt, waar het met ruim vijftigduizend Nederlandse en Franse supporters een gezellige en drukke boel was. Daarna was het tijd om naar binnen te gaan. Toen iedereen de trappen had beklommen en voor het eerst het veld zag, klonken er een hoop ‘ooh’s’ en ‘aah’s’. Want hoewel de velden van UDI niet verkeerd zijn, was dit toch even andere koek!

Nadat iedereen hun plekje had gevonden op vak Noord, kwamen de voetballers van Oranje niet veel later het veld op voor hun warming up. Dat kon op een hoop applaus rekenen! Ook het meezingen van het Wilhelmus kon op een hoop enthousiasme rekenen van de voetballers, die goed geoefend hadden op de tekst. 

Voetballers G-teams beleven topavond bij Nederland - Frankrijk

Daarna was het tijd voor de wedstrijd zelf, die voorbij leek te vliegen. Het was een spannende wedstrijd met mooie momenten. Jammer dat veel spelers van het Nederlands Elftal geblesseerd waren, maar gelukkig waren wereldtoppers als Van Dijk, Mbappé en Griezmann te bewonderen. Dat Oranje met 1-2 verloor, was jammer maar verpeste de avond zeker niet.

Na afloop van de wedstrijd bracht dezelfde bus ons weer terug naar Uden en werd er onderweg gezongen voor de jarige Carla Doeleman. Toen de bus na middernacht weer de parkeerplaats op reed, was het tijd om naar huis te gaan.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.