ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Voetbalschool Uden en Vitesse’08 grote winnaars van 4e PSV Talentencup

- Jeugd

Op zondag vond voor de derde keer de PSV Talentencup bij UDI’19 plaats. Acht veelbelovende selectieteams voor het nieuwe seizoen, waaronder Vitesse'08, SC Woezik, UDI'19, SIOL, De Treffers, AWC, EGS'20 en Voetbalschool Uden, streden dit weekend om de felbegeerde roem. Het sportpark Parkzicht was het decor van een prachtig georganiseerd toernooi, mogelijk gemaakt door PSV.

Met een ongekende inzet en een aanstekelijk enthousiasme lieten de spelers zien wat ze in huis hadden. Elk team speelde zes wedstrijden en het niveau van de wedstrijden was buitengewoon hoog. Het publiek werd getrakteerd op schitterend voetbal, indrukwekkende acties en een stortvloed aan doelpunten, dit alles in een hoog tempo. Na de middagpauze plaatsten de nummers één en twee zich voor de finalepoule, terwijl de nummers drie en vier nog een halve competitie speelden.

Voetbalschool Uden en Vitesse’08 grote winnaars van 4e PSV Talentencup

Uiteindelijk ging Voetbalschool Uden er met de overwinning vandoor bij de O8-leeftijdsgroep, waarmee ze voor de tweede keer de titel behaalden. Vitesse'08 trok aan het langste eind in het O9-toernooi en ging met de kampioenstrofee naar huis.

PSV wil graag UDI'19 bedanken voor hun fantastische faciliteiten en de inzet van de vrijwilligers, die dit toernooi wederom tot een groot succes hebben gemaakt. De PSV Talentencup was een feestelijk evenement waar jonge voetbaltalenten de kans kregen om hun vaardigheden te laten zien en te schitteren op het veld.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.