ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Voorbeschouwing UDI'19/CSU - Dongen

- UDI-1

Na een moeizame periode lijkt Niels van Casteren de boel nog niet helemaal op de rit te hebben. Qua uitslagen loopt het nog niet zoals hij gehoopt had, defensief staat het goed maar offensief blijft toch het zorgen kindje.

Door: Fons Boekelder

Op een doordeweekse wedstrijd in het kader van de Districtsbeker tegen Margriet uit Oss werd de halve finale bereikt door de Ossenaren met 2-0 te verslaan. Trekken de Udenaren zondag de lijn tegen vv Dongen door en rekenen zij ook af met vv Dongen?

Met 32 treffers behoren de Udenaren bij de minst scorende ploegen van de Vierde Divisie C. De derde periode begonnen de “Tricolores” met een 2-0 nederlaag bij Achilles Veen. Een week later werd er in de thuiswedstrijd tegen HVCH uit Heesch met 2-1 gewonnen. Zondag 24 maart jl. werd er tegen Best Vooruit  in een uitwedstrijd 1-1 gelijk gespeeld. Vijf punten uit drie wedstrijden betekent dat de Udenaren dit seizoen zo goed als zeker geen rol van betekenis meer zullen spelen. Het resterend programma is voor de Udenaren ook niet het makkelijkste. Op Achilles Veen na komt de top vier uit de Vierde Divisie C op bezoek naar “Parkzicht”. Zondagmiddag a.s. is zoals bekend de nummer twee op de ranglijst vv Dongen de tegenstander waar men de degens mee gaat kruisen. Twee weken later op zondag 21 april a.s. komt lijstaanvoerder vv Goes op bezoek. Als laatste ploeg uit de top vier volgt op 12 mei a.s. de nummer vier vv Halsteren die het gaan opnemen tegen de Udenaren. De Udenaren sluiten het seizoen af met een thuiswedstrijd op zaterdag 25 mei a.s. tegen EVV Echt. De uitwedstrijden zijn ook niet de makkelijkste, te beginnen in Nijmegen op 14 april a.s. tegen Orion. Vervolgens gaat op 5 mei a.s. een korte reis naar Juliana’31 in Malden. Op 18 mei a.s. volgt de laatste uitwedstrijd van het seizoen tegen Wittenhorst in het Limburgse Horst.

Wie kan zich de uitwedstrijd nog herinneren waarbij vv Dongen met de rug tegen de muur moest verdedigen en de Udenaren de match door een ongelukkig eigen doelpunt met 1-0 verloren. De ploeg uit Dongen is wel in goede doen. Van de laatst gespeelde drie wedstrijden werd er tegen Juliana’31 met 3-3 gelijk gespeeld, tegen Halsteren werd er in de uitwedstrijd met 0-2 en tegen Wittenhorst thuis met 2-1 gewonnen. Mede door deze resultaten bezetten zij in de competitie een tweede plaats en zijn nog volop in de race om het kampioenschap en weer terug te keren naar de Derde Divisie. Lukt het niet met een kampioenschap dan geeft de derde periodetitel, waarin zij momenteel een derde plaats bezitten, het recht op deelname voor de play-offs voor een plaats in de Derde Divisie.

De Udenaren kende tot aan de 2e periode een goede periode en leken zich te gaan mengen met de clubs die dit seizoen gaan meedoen om de prijzen. In de tweede periode werd het niveau van de eerste periode niet gehaald en eindigde op een beschamende elfde plaats. De derde periodetitel is met vier verliespunten in drie wedstrijden bijna onoverbrugbaar en lijkt ook deze voetbaljaargang met nog zeven wedstrijden voor het einde van het seizoen uit te gaan als een nachtkaars en is de Derde Divisie verder weg dan vooraf gedacht werd.

Toch is er dit seizoen nog een prijs te verdienen in de KNVB districtsbeker. Dan moeten er nog twee wedstrijden gewonnen worden, om te beginnen op donderdag 18 april a.s. de halve finale in en tegen sv Laar uit Weert. Mocht dat lukken dan volgt de finale op Hemelvaartsdag in Heerlen bij voetbalvereniging Bekkerveld. De tegenstander is dan de winnaar van de andere halve finale DAW uit Schaijk of EVV uit Echt. Een droomscenario zou zijn als twee verenigingen uit de gemeente Maashorst zich weten te plaatsen voor de finale op Hemelvaartsdag!  

De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. M. G Paarhuis, hij wordt geassisteerd door Dhr. S.P. Berg en Dhr. S.J. Peters.

Mannen heel veel succes!!!      Supporters laat je massaal horen !!!

LET OP !!!

Donderdagavond 18 april a.s. halve finale KNVB-districksbeker tussen

sv Laar– UDI’19/CSU

Aanvang 20:15 uur

Sportpark Laarderveld  Molenakkerdreef 101, 6003 BD Weert

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.