ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Voorbeschouwing Unitas '30-UDI'19/CSU

- UDI-1

Unitas’30 speelt voor het eerst sinds het seizoen 2022-2023 op vierde divisie niveau. Het speelt haar thuiswedstrijden op Sportpark “De Lage Banken” in Etten-Leur. Zover ik heb kunnen nagaan stonden Unitas’30 en UDI’19/CSU in competitieverband nog nooit tegen over elkaar. Opnieuw dus een volslagen onbekende opponent voor de Tricolores.

Door: Fons Boekelder

Unitas’30

Zondag gaat de reis naar Etten-Leur en is Unitas’30 de tegenstander voor de Tricolores. Hoofdtrainer van die vereniging is Juliën van Vugt. De selectie is voor het seizoen 2023/2024 in grote lijnen in takt gebleven. Vertrokken zijn Ilaysse Bghiel (zonder club) en linkerspits Mitchell Baptist vertrok naar derde divisionist vv Kloetinge. Nieuw in de selectie zijn linksbuiten Roman Talboom afkomstig van vv Dongen. Ook werden twee jeugdige middenvelders aan de selectie toegevoegd. Van Dordrecht -018 kwam Rayan Bouhrouch en uit eigen jeugd Matz Hofman over.

Resultaten Unitas’30

De ploeg begon met een thuisnederlaag, tegen Goes en ging men met 2-4 onderuit. In de tweede wedstrijd wist men in Malden tegen Juliana’31 een knappe 3-5 overwinning te behalen. De wedstrijd die volgde was thuis tegen Halsteren die maar met liefst 6-0 werd gewonnen. Een week later reisde men af naar het Limburgse Horst waar Wittenhorst de tegenstander was en daar met 3-1 onderuit ging. Door deze resultaten bevindt de ploeg uit Etten-Leur zich op een gedeelde achtste plaats met zes punten.

UDI’19/CSU

Na de gewonnen wedstrijd met 2-0 tegen Nemelaer trekt het team van trainer Niels van Casteren zondag weer ten strijde en bindt men de strijd aan voor weer drie punten. Ditmaal zoals gezegd staat de wedstrijd tegen Unitas’30 in Etten-Leur op het programma. Dit is een ambitieuze maar totaal onbekende tegenstander voor de Udenaren, maar ik verwacht dat, Niels van Casteren kennende, de nodige informatie wel tot hem komt om tactisch de juiste keuzes te maken. De Udenaren zijn gebrand op winst tegen Unitas’30 om een rol van betekenis te blijven spelen om de bovenste plaatsen.

Droom scenario

Het volgende zou een droom scenario zijn om koploper in de Vierde Divisie C te worden maar dromen zijn vaak bedrog. Op de eerste plaats zal men zelf van Unitas’30 moeten winnen. Daarnaast moet de wedstrijden tussen Dongen en Goes en Achilles Veen tegen Wittenhorst onbeslist eindigen. Ik schets hier slechts een voorbeeld maar het voorspellen van voetbalwedstrijden is een fascinerende bezigheid, waar ik mij liever niet mee bezig houd en graag aan andere “kenners” overlaat. Het bovenstaande is te mooi voor woorden maar je weet nooit hoe het zal uitpakken.

De defensie van UDI’19/CSU staat als een huis met slechts twee doelpunten tegen en aanvallend kunnen zij gevaar opleveren voor elke defensie in de Vierde Divisie C. Hopelijk geeft de afgelopen thuiswedstrijd tegen Nemelaer de boys net dat extra zetje wat nodig is. Niet alleen de uitslag was zondag jl. goed, maar ook het vertoonde spel en zoals altijd wil UDI’19/CSU iedere wedstrijd een goed resultaat behalen om bovenin mee te blijven draaien.  

Volgende week zaterdagavond om 18.00 uur volgt de “topper” in de Vierde Divisie C in de thuiswedstrijd tegen Achilles Veen.

MANNEN SUCCES !!!

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.