ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Vriendschappelijke derby tussen Blauw Geel’38 & UDI’19/CSU

- UDI-1

Zondag 6 augustus 2023 staat de vierde oefenwedstrijd en wel tegen Blauw Geel’38/Jumbo voor de Udenaren op het programma. Deze wedstrijd wordt gespeeld op het Prins Willem Alexander Sportpark in Veghel. Aanvang 12:00 uur.

Door: Fons Boekelder

Voorbereiding

De teams van Blauw Geel’38/Jumbo en UDI’19/CSU staan tegenover elkaar in de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2023-2024. Een echte streekderby. Deze wedstrijden tussen beide vereniggingen zijn altijd duels op zich. Eerder in het voorbije seizoen troffen beide ploegen elkaar al in competitieverband. In zowel  Uden als Veghel trok de ploeg uit Veghel toen nog onder leiding van Niels van Casteren met 1-2 en 1-0 aan het langste eind. 

Niels van Casteren (UDI’19/CSU)

Voor de Udenaren wordt dit de vierde oefenwedstrijd in de voorbereiding. Eerder verloor het de thuiswedstrijd tegen de semi profs van TOP Oss met 0-6. In de wedstrijd tegen DOVO in Veenendaal ging UDI’19/CSU met 0-1 onderuit. Zaterdag jl. werd in Odiliapeel  tegen vv Gemert om de Peka Kroef trofee een verdienstelijk gelijkspel behaald door een doelpunt van Dick Smits. Helaas moest men na het nemen van strafschoppen de trofee aan vv Gemert laten. Of Niels van Casteren zondag al over meer spelers kan beschikken i.v.m. vakantie e.o. blessures is op dit moment nog niet bekend. De hand van Niels van Casteren wordt steeds duidelijker zichtbaar en staat mijn inziens een deel van zijn basis al vast. Hij heeft een selectie weten te smeden dat plezier uitstraalt en voor elkaar door het vuur willen gaan. Hij stond bij de ploeg uit Veghel zeven jaar aan het roer en kent die ploeg dan ook door en door. Het zal mij dan ook niet verbazen als hij een tactisch plan uit de hoge hoed weet te toveren en deze wedstrijd naar zijn hand weet te zetten om zo de winst mee naar Uden te nemen. 

Vriendschappelijke derby tussen Blauw Geel’38 & UDI’19/CSU

Maurice Verbunt (Blauw Geel’38/Jumbo)

De opvolger van Niels van Casteren bij Blauw Geel’38/Jumbo is Maurice Verbunt geworden. Hij was als trainer zes jaar actief bij competitiegenoot Groene Ster uit  Heerlerheide. Blauw Geel’38/Jumbo speelde in de voorbereiding twee oefenwedstrijden. Tegen Lion Football Academy ging men met 1-3 onderuit. Het eerste doelpunt van het seizoen voor Blauw Geel’38/Jumbo werd gescoord door Dave de Meij. Tegen de semi profs van TOP Oss werd het 0-7. Ook Blauw Geel’38/Jumbo zal wegens vakantie e.o. blessures waarschijnlijk niet op volle oorlogssterkte binnen de lijnen verschijnen. 

Voorspelling

Voor voetballers zijn dit wedstrijden waar het om gaat en je naar uitkijkt. Het is op voorhand dan ook moeilijk te voorspellen wie er gaat winnen omdat de spanning natuurlijk ook gaat meewegen. Wie daar het beste mee omgaat zullen we zondag zien. Hierbij is ook de steun van onze trouwe supporters belangrijk. In het voetbal is een goede voorbereiding belangrijk. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. Jordy de Goeij. 
 

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.