ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Wesley Vogels (trainer JO17-1) geslaagd voor UEFA-B

• Jeugd

Wesley Vogels, de huidige trainer van JO17-1, heeft onlangs zijn UEFA-B diploma behaald. Een zeer knappe prestatie. Hij had in 2020 al zijn UEFA C diploma heeft behaald.

De voetbalreis van Wesley begon bij RKSV Odiliapeel, waar hij op jonge leeftijd begon met voetballen. Op twaalfjarige leeftijd maakte hij de overstap naar UDI, geadviseerd door de KNVB vanwege zijn talent. Hij heeft jarenlang bij UDI gespeeld, door alle hoogste jeugdelftallen heen gelopen, om uiteindelijk twee jaar in het 2e team en één jaar in het eerste team te spelen. Na zijn tijd bij UDI bracht hij een seizoen door bij Margriet in het eerste team, voordat hij vijf jaar geleden naar FC Uden ging, waar hij momenteel voor het eerste team uitkomt.

Wesley Vogels (trainer JO17-1) geslaagd voor UEFA-B

Maar Wesley's betrokkenheid bij voetbal ging verder dan alleen spelen. Hij zette zijn eerste stappen als trainer tijdens zijn jeugdjaren bij UDI, waar hij training gaf in de onderbouw van de club. Zelfs tijdens zijn tijd bij Margriet verloor hij de passie voor het trainen niet en keerde hij terug naar UDI als jeugdtrainer, waar hij verschillende functies bekleedde, waaronder hoofdtrainer van JO14-1, assistent-trainer van JO15-1 en twee jaar als hoofdtrainer van JO15-1. Momenteel is hij al voor het tweede jaar hoofdtrainer van JO17-1.

Met zijn recent behaalde UEFA-B diploma heeft Wesley een duidelijk doel voor ogen: hij wil de hoofdtrainer van het eerste team van UDI worden. Om deze ambitie te verwezenlijken, beseft hij dat er nog een volgend diploma nodig is. Hij is vastbesloten om deze volgende stap te zetten en zijn expertise als trainer verder te ontwikkelen.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.