ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

E- & F-Pupillen naar Billy Bird Hemelrijk

Zaterdag 22 mei zijn we naar BILLY BIRD HEMELRIJK in Volkel geweest. Op het UDI sportpark ZOU er veel bouw en sloopwerk zijn (kantine, kleedkamers en 2 nieuwe kleedkamers) vandaar dat we eens uitweken naar het HEMELRIJK.

De kampleiding is daar prima ontvangen, er kon van alles (water en stroom gebruiken maar ook 6 voetbalvelden uitzetten en eigen materialen meenemen). Eten, drinken, snoep en alle te gebruiken materialen moesten vervoerd worden. Een gedegen voorbereiding ging hier ook aan vooraf, maar dat is de ervaren staf wel toevertrouwd.

Bij aankomst waren de kinderen in UDI tenue, werden in groepjes verdeeld en kregen allerlei activiteiten voorgeschoteld. Voetbal en het grote klokkenspel ontbraken ook dit jaar niet, alleen de waterspelen waren in verband met de frisse temperatuur uit het programma gehaald. Ook een uurtje vrij, onder begeleiding, stond op het programma. In de pauze gingen de meegenomen boterhammen en drank (ranja van Anja) erin als koek. Ook onder de pauze werd er volop gevoetbald, je bent tenslotte een voetbalclub.
Een poppenkast voorstelling, speciaal voor onze F-jes, met piraat Kattenkwaad was een van de hoogtepunten van de dag. Voor de oudere E-groep stond o.a. een heuse survival en strand voetbal op het programma.
Als afsluiting hebben we met z’n alle frietjes gegeten op het terras van Zeeroversland.
Graag willen wij al onze medewerkers bedanken voor alle hulp op deze geslaagde dag.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.