ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI Kidsclub

Sanne van den Boogaard is het eerste UDI Kidsclub lid van UDI ‘19
UDI heeft een nieuw fenomeen in het leven geroepen. Vanaf heden biedt UDI '19 ouders de mogelijkheid om hun kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar aan te melden voor de UDI Kidsclub. Deze club is geen aparte entiteit maar maakt volledig deel uit van de voetbalclub UDI'19.

Eenmaal per jaar zal er een UDI Kids-dag plaats vinden met leuke spelletjes voor deze allerjongsten van de UDI-familie. Sanne van den Boogaard, dochter van Richard en Debby van den Boogaard, is het eerste UDI Kidsclub lid.  

Door UDI leden de mogelijkheid te bieden zijn of haar pasgeboren zoon of dochter lid te maken wordt het familiegevoel binnen UDI '19 nog eens benadrukt. Normaal gesproken kunnen kinderen pas vanaf 6 jaar lid worden bij UDI'19, één van de grootste voetbalverenigingen van het land. Deze kinderen starten dan in de F-pupillen met actief voetballen.Het lidmaatschap van baby's en peuters betekent een nog grotere betrokkenheid van de gehele familie bij UDI'19 en biedt daarnaast leuke aanvullende activiteiten voor de allerkleinsten. Bij aanmelding ontvangt de jongen of het meisje zijn/haar eerste UDI-sokjes.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.