ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI-medewerkers onderscheiden

Het is bij UDI’19 een goede gewoonte om tijdens de carnavalsdagen onderscheidingen uit te reiken aan UDI-leden die in de loop der jaren bij de vereniging hun sporen verdiend hebben. De hoogste onderscheiding werd uitgereikt aan Robert Janzen in de vorm van ‘de Vertinde Knoeris’. Overige onderscheidingen in de vorm van ‘De Pineut’ vielen ten deel aan Peter Asselman, Theo van Collenburg en Frits van Drunen.

Vertinde Knoeris
Het zal voor velen geen verrassing zijn dat Robert Janzen in het bezit is gekomen van ‘de vertinde knoeris’. Al weer enige jaren is hij groepsleider van de A-afdeling en heeft dan ook zitting in het jeugdbestuur waar hij bekend staat om zijn zinvolle bijdrage. Daarnaast is Robert lid van de evenementencommissie. Ook zorgt Robert er wekelijks voor dat foto’s van ons vaandelteam genomen worden om geplaatst te kunnen worden in UDI-Nieuws en op onze web-site.


De Pineut
Theo van Collenburg heeft de pineut in ontvangst mogen nemen omdat hij jarenlang is met kennis van zaken onderhoud heeft gepleegd aan onze velden in de vorm van bestrijding van onkruid en het inbranden van de lijnen. Zijn grootste kunst was het maaien van de velden. Theo is een actief medewerker binnen onze vereniging en gelet op zijn grote kennis van zaken alom gewaardeerd.

 

Peter Asselman heeft zich vele jaren ingezet als leider en keeperstrainer. In de loop der tijd heeft Peter alle jeugd-afdelingen doorlopen. Zo was hij trainer/leider bij zowel de E-pupillen, als wel bij de D, C, B, en A-afdeling. Tijdens de KNVB-NIKE voetbaldagen vinden wij Peter ook terug op onze velden om daar als begeleider/medewerker/trainer op te treden.

 

Sedert vele lange jaren is Frits van Drunen medewerker binnen de groep van Francien en Tonny v.d. Burgt, onze kantinebeheerders. Frits heeft achter de bar altijd een vriendelijk woord naar de gasten en stelt alles in het werk om de klant ‘tevreden’ te houden. Aan het eind van het seizoen gaat Frits ons echter verlaten, hetgeen wij erg jammer vinden. Frits, als je echter je hobby mist dan zal je altijd welkom zijn. 


Robert, Theo, Peter en Frits zijn vier van de vele medewerkers die binnen UDI rondlopen. Zij dragen wekelijks dan wel dagelijks hun steentje bij om bij UDI alles gladjes te laten verlopen. Het is dan ook terecht dat vier medewerkers voor het voetlicht zijn gehaald om hen te onderscheiden voor hun verdiensten voor de vereniging.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.