ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Bij UDI19 voorproef carnavalsgebeuren in Uden

De carnavalsvierders binnen UDI’19 zijn afgelopen vrijdag behoorlijk aan hun trekken gekomen. De activiteitencommissie was er in geslaagd een puik programma aan de bezoekers voor te schotelen met als hoogtepunt het optreden van Jargo Laros. Als dit de voorbode van het Udense carnaval is dan staat Uden de komende weken nog wel het een en ander te wachten.

De band ‘Niks Aparts’ opende het bal en zorgde al voor vlug voor de juiste stemming. Jut en Jul, bekend van hun optreden tijdens de Knoerissenzittingen wisten met enkele rake uitspraken de politiek in Uden op de korrel te nemen. En Jargo Laros sloot de avond met een wervelende show af, waarbij de stemming tot een hoogtepunt gebracht werd.

Evenals andere jaren werd de pineut van UDI’19 gehuldigd. Deze keer kwam de eer toe aan ANJA MIKKERS. Zij zorgt al jarenlang elke zaterdagmorgen voor de ranja voor de allerkleinsten van onze vereniging. Op zondagmiddag ziet u haar eveneens al jarenlang achter het glas van de kassa om de kaartjes voor de wedstrijden van UDI 1 aan de man of vrouw te brengen. Een onopvallende vrijwilligster die het verdiende om eens in de schijnwerpers te staan.
ANJA, gefeliciteerd met de benoeming van ‘de pineut’.  

Zoals in het reglement omschreven staat mag de ‘Vertinde Knoeris’ alleen uitgereikt worden door Zijne Prinselijke Hoogheid van Knoerissenland, Prins Porcelles XL. Verplichtingen elders van de prins zorgden ervoor dat hij de carnavalsavond van UDI niet kon opluisteren. De ‘Vertinde Knoeris’ blijft voor deze ene keer dan ook een jaartje in de kast staan en zal ongetwijfeld het volgende jaar uitgereikt worden.

   

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.