ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Bouwactiviteiten bij UDI (Clubhuis en kleedkamers)

28-06-2004 • Seizoen 2004 2005 | Nieuws

Deel 1, wekelijks willen we de vorderingen opsommen van de bouwactiviteiten.

Momenteel heeft de UDI-accommodatie ruim plaats gemaakt voor allerlei bouwactiviteiten en is er even geen ruimte voor voetbal. Er wordt door een aantal vrijwilligers hard gewerkt aan en in het clubhuis. In het clubhuis is plafond geschilderd en zijn de muren met een nieuw kleurtje bedekt. De bierkelder is geheel ontruimd en de kelder is verdwenen en biedt nu plaats voor de aanleg van twee biercontainers. Straks geen vaten meer, dit geeft heel wat minder sjouwwerk voor het kantinepersoneel. Aan de buitenkant worden alle raamkozijnen vervangen voor nieuwe kunststofkozijnen en er komt nieuw meubilair.

Bouwbedrijf Hendriks Coppelmans is druk doende met de renovatie van de kleedlokalen. Alles is er binnenin uitgesloopt, zelfs tot de vloeren aan toe. Nu ligt er weer een bouwvloer in en is begonnen met de bouwkundige voorbereidingen en Willems Uden is druk doende met de voorbereidingen voor de sanitaire installaties.

Jammer moet het voorlopig bij de renovatie van deze zes kleedlokalen blijven, de Gemeente heeft nog niet alles gereed om een bouwvergunning te verlenen voor de twee nieuw te bouwen kleedlokalen die op de kop van deze zes lokalen worden aangebouwd.

Deel 2

Ook deze week is er veel gebeurd bij UDI, de contouren van de kleedkamers zijn er en de kleedkamers zien er van binnen een geheel anders uit als voorheen. De buizen van de elektra en sanitair zijn in de muren gewerkt en de stukadoor heeft het allemaal vlak gestreken met 'n laagje kalkmortel. Aan het eind van de week is er de smeervloer op gekomen. Nu gaan ze beginnen met betegelen van de wanden. De vloeren worden later voorzien van een kunststoflaag.

Aan de buitenzijde zijn er nieuwe platen aangebracht aan de zijkant van het platdak en aan de voorzijde zijn de verrotte staanders vervangen door nieuwe. De werkgroep maakt nu tijdelijk gebruik van de stamtafel bij het wedstrijdsecretariaat om hun lunchpauze te houden.

Deel 3

Maandagmorgen heeft Bavaria de tanks in de bierkelder geïnstalleerd en nu kunnen beide bars aangesloten worden op deze biertanks. Verder waren  de vrijwilligers druk doende om  de zaak te onderstutten daar dinsdag alle raamkozijnen worden vervangen door nieuwe kunststofkozijnen. In de kleedkamers waren ze met vijf man sterk de wanden aan het betegelen en krijgt deze 'n geheel ander aanzien.

Deel 4

Er is deze week weer het nodige gebeurd bij UDI ondanks af en toe  het bar slechte weer. Bavaria heeft de leidingen naar de bars verzorgd en gebruiksgereed gemaakt. De oude en verrotte raamkozijnen in het clubhuis zijn door UNI NAL vervangen door kunststof kozijnen en dit geeft een geheel nieuw strak aanzien.

De kleedlokalen zijn allen betegeld en zijn nu tijdelijk met platen dichtgespijkerd. De bouwvakkers en installateurs gaan  nu van hun verdiende vakantie genieten. Dit geldt ook voor het  clubhuis waar ze momenteel bezig zijn met de herinrichting en het een en ander nog moet gebeuren,  jammer hier moet mee gewacht worden tot na de bouwvakvakantie. Maar nu staan we weer aan het begin van een nieuw voetbalseizoen, immers de bal rolt weer op het trainingscomplex waar de 1ste selectie zich voorbereid op
een spannend seizoen.

Deel 5

De bouwvakkers en vele anderen genieten van hun welverdiende vakantie, echter bij UDI wordt momenteel hard gewerkt aan de inrichting van het clubhuis, rondom accommodatie en het in orde brengen van het hoofdveld voor de Amstel Cup wedstrijd tegen Roda JC. Ons clubhuis heeft in de afgelopen periode een facelift gehad, we kunnen spreken van een ware metamorfose. Een enorm compliment aan al diegene die hierin hun bijdrage geleverd hebben. Hieronder hebben we wat foto's die aangeven hoe het clubhuis er uit komt te zien. Voor de UDI-voetballers en de bezoekende clubs kunnen nu nog beter ontvangen worden.

 

Deel 6

Bij de Amstel Cup wedstrijd tegen Roda JC zag er de accommodatie piekfijn uit. De complimenten van de gasten en KNVB afgevaardigden, maar ook van de nationale pers waren lovend over sportpark Parkzicht. Ten gehore van heel Nederland werd in de avond op TV SBS 6 door Hans Kraaij (jr.) gesproken over het mooi gelegen UDI veld. De afgelopen week is door de vrijwilligers een ijzeren balk geplaatst, deze ter onderstutting van het raamkozijn aan de terraszijde. Dit allen onder leiding van Mario Boselie die al weken druk doende is  om van het clubhuis iets moois te maken, hij is pas met pensioen maar kan de horeca nog niet missen. Ook heeft Wim Wolters weer zijn kwasten gebruikt om een en ander op te fraaien en ´n kleurtje te geven. Verder is er aan de muziekinstallatie gewerkt en kan zo meteen ons clubhuis tot een waar disco home omgebouwd worden. En zelfs is er een nieuwe kopieermachine geplaatst, de oude Rosigraph wordt vervangen door een nieuwe kopieerder die zowel kan sorteren als nieten en wordt rechtstreeks aangestuurd door de PC. Een enorme vooruitgang, wel even wennen. Met gezamenlijke inzet komt er heel wat van de grond. En gevoetbald en getraind wordt er ook, dus zowel over de dag drukte als ´s avonds in en rond het clubhuis. Hier weer enkele foto´s toegevoegd om een en ander te zien over ons mooi clubhuis. Want op vrijdag 3 september moet alles tip top in orde zijn, deze avond wordt ons clubhuis heropend.

   

Deel 7

De bouwvakvakantie is er weer achter de rug, voor onze vereniging duurde deze vakantie erg lang. De voortgang van de bouw komt nu in het geding, over enkele weken gaat de competitie van start. Gelukkig dat de verbouwing en renovatie van de kleedkamers toch niet zoveel vertraging oploopt als aanvankelijk gedacht. De radiatoren zijn geplaatst, eveneens de toilet, wasbak en douchekoppen. Nu zijn ze bezig met de plafonds en de schilder is ook druk doende. Het wordt mooi en goed.

Aan en in het clubhuis wordt ook druk gewerkt en met de inrichting gaat gestadig verder. Het meubilair is geplaatst en gordijnen gehangen. Het interieur en de gordijnen geeft warmte en gezelligheid aan ons clubhuis. Zowel de UDI-leden als de gasten kunnen straks nog beter worden ontvangen.

 

Deel 8 en slot

Werd vorige week het clubhuis officieel heropend met een gezellige avond. En werd deze avond het bedienend personeel getoond in hun nieuw uniforme kledij. Nu deze week is er hard gewerkt aan de 6 kleedlokalen die geheel gerenoveerd zijn.

Alles werd deze week door de Hendriks Coppelmans in het werk gesteld om de kleedkamers deze week gebruiksgereed te krijgen. En het is gelukt. UDI heeft er zes prachtige kleedkamers bij met enkele mooie nieuwe snufjes zoals een kunststofvloer en verlichting met spots die door een bewegingssensor worden bediend. Dus de lampen doven zich te allen tijde een kwartier na het verlaten van de laatste in deze ruimte. Vrijdagmiddag (10/9) werden de sleutels van de kleedlokalen overhandigd door de bedrijfsleider van het bouwbedrijf aan Henk Salome de voorzitter van de vereniging. Dit weekend mag de vereniging gebruik maken van deze kleedlokalen en volgende week worden deze officieel door de Gemeente Uden beschikbaar gesteld. De kleedlokalen zien er prachtig uit en nu is het de beurt aan de voetballers om deze netjes te houden. Wij websiters hopen dat deze illusie bewaarheid wordt, immers wat mooi is moet je mooi zien te houden. De vereniging wacht nu in spanning op het groene licht van de Gemeente wanneer de vergunning wordt verleend van de twee nieuw te bouwen kleedlokalen op de kopse kant van de nu gerenoveerde kleedlokalen.

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.