ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

DAMES: "Team van het Jaar 2005"

Afgelopen zondag, op de laatste competitiedag van het seizoen 2005-2005, mocht Dames 1 uit handen van ons erelid Jan Donkers de bokaal in ontvangst nemen ter ere van het behalen van de titel ‘Team van het jaar 2005'. Een puike sfeer binnen het team, een grote opkomst tijdens trainingen en behaalde resultaten in de competitie waren debet aan het behalen van dit succes.

Nog maar een jaar geleden was de damesafdeling op sterven na dood. Door een groot verloop zag het er naar uit dat de Dames voor de nieuwe competitie geen team meer konden formeren. De overgebleven dames slaagden er echter in voor aanvang van de nieuwe competitie een team op de been te brengen met trainer en leider. De wijze waarop de damesafdeling nieuw leven werd ingeblazen verdient alle lof. Na een jaar kunnen we spreken van een team waarop UDI trots kan zijn. Mede onder de bezielende leiding van Henk Teuwsen, bijgestaan door George Harmsen en Mari v.d. Heijden staat Dames 1 als een huis. Niet alleen de begeleiding maar ook de speelsters hebben hun steentje bijgedragen tot dit succes.

Het is dan ook terecht dat de dames zijn uitverkoren tot ‘team van het jaar'. Felicitaties zijn dan ook zeker op z'n plaats en we hopen dat de dames op de ingeslagen weg verder zullen gaan.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.