ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

F-kes zwarte Pietenochtend

Op zaterdag 4 december werd in sporthal DE STIGT een zwarte pieten toernooi gehouden. De grote F groep was in tweeën gesplitst, 3 zalen, en alles lekker door elkaar gehusseld.
Veel voetballen en soms een korte rustpauze. Een tussendoortje en ook de overbekende “ranja van Anja” (dit jaar RODE ranja !!) was erg welkom.

Groot was de verbazing bij de vele kinderen, de talrijke ouders, opa’s en oma’s, op een volle galerij, toen er twee “voetbal” zwarte pieten binnen kwamen. Op de galerij werden nog enkele meegekomen kleine kinderen verrast met een handje snoep, via de gang kwamen de pieten het veld op om mee te voetballen, nou ja voetballen……….

Verbazing
Sint had twee pieten gestuurd die wel konden jongleren met de bal maar van de regels niet veel snapten. Vaak hoorde je op een veld weer kinderen roepen: “ NEE PIET”, dan wist je dat de pieten weer iets verkeerd deden. Door de kinderen werd dan uitgelegd, “NIET DE BAL MET JE HANDEN”, “NIET IN HET DOEL GAAN LIGGEN”, “NIET DRIBBELEN MET JE HANDEN”, maar vooral de doelen groter of kleiner maken konden zij goed…… 

Een aantal kinderen hadden een kleurplaat of een tekening voor Sinterklaas ingeleverd. 
Youri Verstegen van de F6, een heeeele grote plak tekening, Tim van den Hoven van de F9, had een heel mooie tekening gemaakt (een boot met heel veel visjes). Beiden werden beloond met een lekkere warme UDI das, geschonken door onze Supporters Club UDI ‘19, die wij namens onze jongste jeugd hartelijk hiervoor willen bedanken.

Na een traktatie ging iedereen moe maar voldaan naar huis.
We hopen dat Sinterklaas deze pieten volgend jaar weer stuurt, goed gedaan pieten.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.