Kleijnen & Van de Werff de "UDI VOETBALKENNERS!"

Vorige week donderdag (9/12) zijn we met 32 teams gestart met de eerste UDI'19 Voetbalquiz. Deze avond bestond uit twee rondes en in deze twee rondes werd het aantal teruggebracht naar 8 teams. Deze 8 teams kwamen gisteren (donderdag 16/12) terug om de fel begeerde titel in de wacht te slepen. Vele hadden zich afgelopen week extra voorbereidt. Na een spannende derde ronde te hebben gespeeld hielden we vier teams over voor de halve finale, en wel:

* Randy Hofmeijer en Thijs Kuipers
* Anthony Kleijnen en Leo van de Werff
* Toon van Leur en Wim van de Berg
* Ischa van de Burgt en Kees van der Wijst
In de halve finale bleken het team Toon van Leur met Wim van de Berg en het team Anthony Kleijnen met Leo van de Werff erg sterk en plaatste zich voor de finale. In de finale namen Toon en Wim in het begin meteen een voorsprong van twee punten. Naarmate de finale in zicht kwam werden Anthony en Leo sterker en namen zij de leiding over. Het verschil bleef minimaal ( niet groter dan één punt). Deze voorsprong gaven ze uiteindelijk niet meer uit handen en met een minimaal verschil van één punt gingen Anthony en Leo met de titel “winnaars UDI voetbalquiz 2004” naar huis. Heren gefeliciteerd met deze overwinning. We zien jullie volgend jaar graag terug om deze titel te verdedigen.