ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Saldo RSU naar G-afdeling UDI19

Recreatie Sport Uden (RSU) heeft al een tijd terug besloten zichzelf op te heffen omdat hun vereniging niet meer aan een behoefte voldeed. In de jaren zestig en zeventig sloot een groot aantal teams zich aan bij de RSU om in een onderlinge competitie uit te maken wie de sterkste was. Veel cafés  en  bedrijven voorzag een dergelijk team van kleding en had wel ergens binnen de gemeentegrenzen een veld liggen waarop gespeeld kon worden.

In de jaren negentig sloten steeds minder teams zich aan bij de RSU. Het dieptepunt werd bereikt een vijftal jaren terug, toen slechts enkele teams nog deel uitmaakten van RSU. Voor het bestuur was dit het signaal om zichzelf op te heffen.

Het batig saldo, groot 1250 euro, wilde RSU schenken aan de Gehandicapten Sport. Gezien het feit dat er vele sporten bedreven worden, was het nodig een keuze te maken. De keuze viel op Gehandicapten Sport Voetbal. Zodoende kwam RSU terecht bij de G-afdeling van UDI'19.

Afgelopen zaterdag vond door de voorzitter van RSU, de heer D.Duiveman de overdracht van het saldo plaats aan de G-afdeling van UDI'19. Alle G-spelers komen nu in het bezit van een voetbaltas die zij in bruikleen krijgen. UDI'19 denkt hiermee binnen haar G-afdeling in een behoefte te kunnen voorzien Mede namens alle spelers en begeleiding van G-afdeling spreekt UDI'19 haar dank uit voor de schenking die Recreatie Sport Uden gedaan heeft richting Gehandicapten Sport Voetbal.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.