ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

2e editie karaoke UDI19

20-11-2005 • Seizoen 2005 2006 | Nieuws
Door Catherine Maytum
Zondag 20 november 2005, dat is de datum van de tweede editie van de karaoke wedstrijd bij UDI, wederom georganiseerd door het eerste dameselftal van UDI’19. Net als bij de eerste editie, waren er bij de aftrap zeer weinig inschrijvingen. Maar het bier deed wederom zijn werk, en de aanmeldingen stroomden binnen.

De presentatie lag dit maal in handen van Babet de Wit, speelster van Dames 1. Zij brak het ijs door te beginnen met “get the party started”, samen met onze speciale UDI gast, Parky!  
Andre Hazes, Christina Aguilera, Abba, Arne Jansen, we hebben ze  allemaal voorbij horen komen. Hierbij af en toe vergezeld door de mooie klanken van DJ Willem, de assistent van DJ Robert.
Natuurlijk was  ook Tino van de Burgt dit jaar weer van de partij. In zijn “volendammer-outfit” bracht hij een aantal liedjes van Jan Smit ten gehore.

De jury bestond uit drie personen, te weten Earnest Stewart, Carla Hoffman en Mari Verhofstad. Zij kregen de zware taak om ieder optreden te voorzien van een cijfer, en uiteindelijk een top drie samen te stellen:

de 3e  plaats: Patrick (vriend van Froukje)  - Andre Hazes (zij gelooft in mij)
de 2e plaats: Dames 2 - Pointer Sisters (I'm so excited)
de 1e plaats: Jennie (dames 2)    - Dj Sammie ft Do (Heaven)

Jennie mag tot aan de 3e karaoke genieten van haar nummer 1 status met de wisselbeker onder haar hoede. Net als karaoke 1, mag ook deze keer een succes worden beschouwd. Dus tot ziens bij de 3e editie van de UDI- karaoke!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.