ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Burgt-Brothers winnen tafelvoetbaltoernooi

13-11-2005 • Seizoen 2005 2006 | Nieuws

In het weekend dat Sinterklaas ons land binnenkwam en de kinderen weer gaat verrassen was er op de zondag in de kantine ook weer een verrassingsmiddag. Na het grote succes van de eerste editie van dit nieuwe fenomeen was de spanning hoog wat er nu weer zou gaan gebeuren. De door de supportersclub geschonken Tafelvoetbaltafel werd op fanatieke wijze in gebruik genomen met de eerste editie van het UDI’19 Tafelvoetbaltoernooi! En ook deze keer werd het weer een groot succes…

Nadat duidelijk werd welke activiteit er georganiseerd zou worden schreven binnen enkele minuten maar liefst 19 duo’s zich in voor de strijd om de titel. De grote populariteit van de activiteit bleek wel uit het feit dat zelfs tijdens het toernooi nog een aantal duo’s moesten worden geweigerd wegens een te late inschrijving. Maar voor deze mensen voor de volgende keer de tip, zorg dat je er op tijd bij bent!

 

Vanaf het begin af aan werd de prachtige tafel van de SCU vol fanatisme te lijf gegaan en werden vele spannende wedstrijden afgewerkt. Wat verder in het toernooi bleven de sterkste over en stonden er misschien toch wel twee verrassende duo’s tegenover elkaar in de finale. Voor een nog steeds goed gevulde kantine kwamen als eerste de oud werelduurrecordhouder John van de Burgt met zijn partner Bartender Bob op hun eigen muziek van Queen op. Hun tegenstanders Billy en Mireck van de Burgt, oftewel te Burgt-Brothers, zochten hun steun bij het publiek op de muziek van Metalicca. En die harde klanken hielpen! Vanaf het fluitsignaal zochten de Burgt-Brothers de aanval en de genomen voorsprong gaven zij niet meer weg. Een overtuigende overwinning in de finale van een prachtig toernooi en een jaar lang de titel van Kampioen Tafelvoetbal van UDI’19!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.