ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Drukte en gezelligheid op kerstborrel!

18-12-2005 • Seizoen 2005 2006 | Nieuws

Dat het in december moeilijk in te schatten is wat het weer gaat doen is duidelijk maar dat alle wedstrijden op de dag van de kerstborrel afgelast zouden worden hadden we eigenlijk toch niet verwacht. Mede daardoor was het prachtig om te zien dat de gezelligheid bij UDI’19 leeft! Een aantal vroege trainingsteams bevolkten de kantine al in de eerste uren en vanaf 14.00 was er eigenlijk al geen tafel of stoel meer leeg in de hele kantine. De gezelligheid zoals die hoort bij een kerstborrel en een club als UDI’19!  

Met een kantine geheel in de sfeer van de kerst, compleet met kerstboom, versieringen, sfeerverlichting en het altijd vrolijke en mooie aangeklede personeel achter de bar. Natuurlijk was er ook weer het bezoek van de Kerstman, die traditie getrouw de microfoon weer volledig gebruikte voor wat humorvolle toespraken. Alle dames en kinderen waren bij hem sowieso in goede handen want zij kregen de chocoladeletter S, en die was natuurlijk van de enige echte Santa Claus.

Herbstmeisters 2005
Naast deze gezelligheid stond de kantine ook weer bol van de spanning! Vanaf de eerste jaargang al een begrip en dan weten jullie al dat het gaat om de uitreikingen van de ‘Herbstmeisters van Udi’19’. Deze titels werden dit jaar uitgereikt door Gert van de Hoven aan die teams die een opmerkelijke prestatie hebben geleverd. In verschillende categorieën werden teams met ludieke prijzen beloond. De winnaars van de algemene Herbstmeisters, het team met de meeste punten, won deze prijs al voor het tweede jaar op rij! Daarom Dames 1, nogmaals gefeliciteerd met deze prestigieuze titel! 

* Team met de minste punten   UDI 16 
* Team met de minste kaarten UDI DA2
* Team met de minste tegendoelpunten UDI 3
* De Topscorer    Danny Vloet (UDI 12) met 24 doelpunten
* Team met de meeste punten UDI DA1

Swingmuziek: Jaren ‘70 en ‘80!
Na de felicitaties aan alle prijswinnaar kon het echte feest losbarsten. Met wederom een glas gluhwein of een pilsje in de hand genoot iedereen van het Deejayduo Cheap Dutchman. Zij verrasten de kantine weer eens met een ander soort muziek namelijk alle oude klassiekers uit de jaren 70 en 80! Met de juiste pasjes danste dit feest en dus het kalender 2005 naar zijn einde. Een mooie slotactiviteit van een mooi jaar en nu op naar 2006! En die start natuurlijk meteen weer met de enige echte nieuwjaarsreceptie. Tot dan!

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.