ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Eerste UDI-DAG, geslaagd evenement

21-08-2005 • Seizoen 2005 2006 | Nieuws

"Parky" de nieuwe telg bij UDI'19
De eerste UDI-DAG is een doorslaand succes geworden. De club presenteerde zich deze dag aan iedereen, UDI-leden, niet UDI-leden, kinderen, ouderen, de gehele familie was deze dag welkom. Het was een gezellige drukte op sportpark Parkzicht.

's Morgens om 11.00 uur werd de dag officieel geopend door Burgemeester Kersten samen met de oud-internationals Earnest Stewart en Marc van Hinthum. Zij probeerden de bal binnen te schieten op het gatenbord (scorebord), hetgeen was geschonken door de supportersclub. Nadien verplaatste de jeugd zich naar het uitgebreid spelencircuit. De actieve jongeren maakten alom gebruik van de spelprogramma's zoals o.a. penaltybokaal, speedcheck, panna-toernooi, voetvolley, voetbalparcours en kinderspelen. De ouderen namen een kijkje bij de spelen of vermaakten zich prettig op het terras. De UDI selectie was aanwezig en hielp 'n handje mee bij de jeugdactiviteiten.

Om vier uur kwam Phoxy (de PSV mascotte) de nieuwe UDI mascotte onthullen. De UDI mascotte gaat verder onder de naam "PARKY". Zowel Phoxy als Parky werden bedolven door hun fans. Het spektakel verplaatste zich naar het hoofdveld daar stond een wedstrijd tussen oud-spelers van UDI 1 van de jaren '90 tegen hen die de overstap van UDI'19 naar het betaald voetbal hadden gemaakt. En ... zij hadden er zichtbaar plezier in. De activiteiten werden afgesloten met de wedstrijd UDI 1 tegen de andere hoofdklasser Germania 1. UDI speelde in de tweede helft een perfecte wedstrijd, legde goed voetbal op de groene mat, met een ruime score wonnen zij en maakte indruk voor het aanwezige publiek. De dag werd afgesloten in het clubhuis met het optreden van de DOB band. De  activiteitencommissie bij UDI'19 mag terugzien op een geslaagde eerste UDI-DAG.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.