ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Joost Hommeles winnaar Bierkan Tafeltennis Toernooi

01-11-2005 • Seizoen 2005 2006 | Nieuws
Afgelopen zondag stond er de kantine alweer een nieuwe activiteit op het programma. De vooraf aangekondigde verrassingsmiddag werd ingevuld met de eerste editie van het UDI’19 Bierkan Tafeltennis Toernooi! En het werd een succes! Het spelletje, de strijd, enorme spanning, opzwepende muziek, zeer fanatiek publiek en een meer dan terechte winnaar zorgden voor een gezellig sfeer en voor een toernooi dat zeker een vervolg gaat krijgen! 

De zon scheen deze zondag nog eens volop maar toch waren er rond de 30 deelnemers aan het toernooi waarvan niemand vooraf wist hoe het precies zou gaan verlopen. Toch bleek na de officiele loting dat alle deelnemers maar één doel voor ogen hadden, namelijk de eindoverwinning! Lange rally’s werden afgewisseld met hele snelle wedstrijden, één gemikte waarbij het balletje in de kan van je tegenstander bleef liggen was al genoeg om door te gaan.

Na vele spannende wedstrijden ging de finale tussen twee spelers van UDI 6. Joost Hommeles en Tijs Kuipers mochten in een sfeervolle ambiance gaan strijden om de hoofdprijs. Na de officiële opkomst op muziek werd de strijd al vrij snel beslist. Het was Joost Hommeles die met de eer ging strijken en het middelpunt werd van de feestvreugde van zijn supporters. Joost gefeliciteerd en we hopen dat je de volgende keer je titel wilt verdedigen!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.