ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Onthulling Prins Toon in het Knarrekotje

Onthulling Prins Toon en Prinses Martina in het Knarrekotje & het onecht huwelijk van Bennie en Mien
Diverse keren is er iemand van onze vereniging UDI’19, zowel jeugd als volwassen, uitverkoren om te regeren als Porcus of Porcellus. Dit jaar is onze vereniging op dat front niet actief, wel is er een verdienstelijk UDI-lid die dit jaar de scepter zwaait, nu bij de ouderen in het verzorgingshuis St. Jan. Donderdagavond werd Prins Toon (Peters) en Prinses Martina (van Roy) onthuld in het ‘knarrekotje’ van de St. Jan.

De Prins kreeg de sleutel van de locatiemanager zodat hij deze vijf dagen aan het hoofd staat van het carnavalsgebeuren. Prins Toon zat fier op zijn troon met Prinses Martina terzijde. In opperbeste stemming liet hij zich leidden wat deze avond ten berde bracht en met ervaren hand reikte hij diverse onderscheidingen uit. Bij dit feestelijk gebeuren was ook een UDI delegatie aanwezig, immers Toon verricht bij UDI vrijwilligerswerk en is voor velen bekend als toegangscontroleur en als materialenman, ook zie je Toon regelmatig in goede stemming aan de bar. Namens UDI’19 sprak Willy Verwegen de Prins toe, hij feliciteerde hem met zijn uitverkiezing en wenste hem ’n leuke carnaval toe. Ga er maar flink tegenaan zei Willy, onze eerste thuiswedstrijd is pas op 26 maart, dus je kunt nadien uitrusten. Na wat handjes drukken was het 'n gezellig bijeen zijn. Wij wensen Prins Toon en Prinses Martina leuke en olijke carnavalsdagen toe in het “knarrekotje” van de St. Jan.

 

* * * * * *

Bennie Schiltmans beloofde zijn onechte bruid trouw voor deze middag
Nog meer carnaval in ’t Knarrekotje waar (oud) UDI-leden bij betrokken waren. Dinsdagmiddag werd Bennie Schiltmans in het onecht verbonden met Mien van Heeswijk.
Bennie is meer dan 40-jaar werkzaam geweest bij DICO, Bennie weg en nu is DICO ook weg! Bij UDI is Bennie jaren en jaren actief geweest als dé materialenman, dit samen met zijn maatje Tom Nieuwboer. De bruid Mien was vroeger ook actief bij UDI en heeft diverse jaren de was voor de voetballers verzorgd en verrichtte samen met haar man Martien allerlei hand en spandiensten. 

’n Uniek Boerenbruidspaar, beiden in sjiek boerenkleding en de bruid met 'n prachtige poffer op. De ambtenaar van de burgerlijke stand van ’t knarrekotje vroeg aan de aanwezigen of er huwelijksbeletselen waren, zo niet dan kon hij overgaan om deze twee mensen echt in het onecht met elkaar te verbinden. Beiden zeiden hartstochtelijk ‘ja’. Bennie, voor ons UDI-mensen bekend als de verstokte vrijgezel, beloofde zijn ex-buurvrouw voor deze middag haar trouw toe. De ambtenaar zei toen tegen Bennie dat hij de bruid een 'smoeltje' mocht geven, waarop Bennie antwoordde “Wâ is dá!”. Enige uitleg, "ó" zei Bennie en gaf de bruid 'n dikke pakkert. Ook de onechte Pastoor sprak het onecht paar toe en hij vroeg aan Bennie of hij het rustig aan zou en dat er geen sporen worden achtergelaten. Hij sprenkelde de ringen en eindelijk kreeg Bennie zijn trouwring aangeschoven door de bruid nadien verrichtte Bennie dit bij het bruidje. Nadien was er ’n gezellige receptie waar het stel allerlei lekkernijen kreeg aangeboden. Nu maar afwachten of ze in de toekomst gaan samenwonen. Bennie en Mien gefeliciteerd door de UDI-familie en wij hopen dat jullie een onvergetelijke onechtelijke huwelijksdag hebben gehad.

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.