ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI'19 Kerstzaalvoetbaltoernooi 2005

10-01-2006 • Seizoen 2005 2006 | Nieuws

 

UDI’19 kerstzaalvoetbaltoernooi perfect verlopenOp zaterdag 24 december jl. beten de B-junioren de spits af met het zevendaagse UDI’19/Beter Bed kerstzaalvoetbaltoernooi 2005 in sportzaal De Stigt in Uden. Al direct het probleem zich aan diende dat er geen enkele leider beschikbaar was om de teams te begeleiden. Jammer, geen leiders teisterde als een rode draad het gehele kerstzaalvoetbaltoernooi. De spelers waren hiervan zo verbaasd dat zij zichzelf spontaan aanmelden als leider van hun teams. Na enige afspraken gemaakt te hebben met elkaar kunnen wij toch zeggen dat het B-junioren toernooi die dag perfect en sportief was verlopen.

 

Hieruit blijkt dan toch maar weer dat de sportieve inzet en medewerking van de meeste jeugd vaak hoger is dan wat wij denken en dit werd gedurende het 7-daagse toernooi bevestigd. Want gedurende de week werd het de organisatoren wel duidelijk dat zonder deze massale inzet van onze jeugdige senioren, A- en B-junioren het kerstzaalvoetbal niet goed verlopen zou zijn. Om toch te kunnen zaalvoetballen heeft de organisatie de hier genoemde jeugd benaderd en met succes. De balans opmakend hebben meer dan 26 jeugdigen zich ingezet als leider van een team, scheidsrechter en/of lijnrechter gedurende het gehele kerstzaalvoetbaltoernooi. De organisatie en het jeugdbestuur danken jullie allen voor je enorme inzet, want zonder deze medewerking had het toernooi niet zo kunnen verlopen. Nogmaals allen hartelijk dank!

In tegenstelling tot andere jaren was het aantal deelnemers bij de A-, B- en C-junioren hoger en bij de D- en E-pupillen ver onder het gemiddelde. Toch is het allemaal perfect verlopen en is menig team met een prijs naar huis gegaan. Het hoogtepunt van het kerstzaalvoetbal 2005 is toch wel dat bij het B1- landelijk toernooi de UDI’19 B1 er met de eerste prijs van door ging, proficiat!
Op maandag 2 januari jl. hebben we het kerstzaalvoetbal toernooi afgesloten met toch een zeer goed gevoel dat de UDI jeugd een geweldige week heeft gehad en zich sportief heeft kunnen uitleven in de zaal.

Als laatste op zaterdag 14 januari a.s. om ca. 18:30 uur kunnen de medewerkers/leider/trainers zich bewijzen door op die avond tegen elkaar te strijden en op die manier ook te ervaren wat zaalvoetbal is of kan zijn. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, u kunt alsnog inschrijven bij uw groepsleider.

De uitslagen van het Kerstzaalvoetbaltoernooi 2005

  A-junioren (A1-A5) B-junioren (B1-B6) C-Pupillen (C1-C8) D-Pupillen (D1-D4)
1. Liverpool Bayern München    Bayern München Barcelona  
2. Arsenal Real Madrid Borussia Dortmund Celta de Vigo
3. Manchester United Arsenal Bayer Leverkusen Deport. la Coruna
4. Chelsea Inter Milan Hamburg SV Real Madrid
5. Newcastle United Barcelona    Schalke'04 Villareal
6.   Glasgow Rangers Vfb Stuttgart Valencia 
         
  D-Pupillen (D5-D9) E-Pupillen (E1-E4) E-Pupillen (E5-E8) E-Pupillen (E9-E14)
1. AC Milan  AA Gent Heerenveen NAC
2. Sampdoria Club Brugge AZ Vitesse
3. Lazio Roma SK Lokeren Ajax  Willem II
4. Parma  Anderlecht PSV RBC Roosendaal
5. Juventus Standard Luik Roda JC  
6.     Feyenoord  
         
  Meisjes (MA1-MD1) G-Teams B1-Landelijk  
1. OL. Marseille Italië UDI'19/Beter Bed  
2. Auxerre  Engeland RKDVC  
3. AS Monaco Frankrijk GVVV  
4. Olympique Lyon Duitsland UNA  
5. Paris St. Germain   HVCH  
6.     Mierlo Hout  
7.     Wittenhorst  
8.     SC Woezik  

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.