ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI19 voetbalquiz

08-12-2005 • Seizoen 2005 2006 | Nieuws

"Winnaars vorig jaar blijken onverslaanbaar"
Finale-avond

Nadat donderdag 8 december al 30 teams afgevallen waren, streden op donderdag jl.
10 teams verder om de titel ’Voetbalquiz winnaars 2005’.

De avond vond zijn aanvang met de derde ronde. Nadat alle teams de 25 vragen beantwoord hadden, bleken er grote verschillen te zijn in het aantal punten. De jury had weinig moeite om te bepalen welke 5 teams door mochten naar de vierde ronde. Na die vierde ronde zouden de twee finalisten bekend worden. Er werd dan ook hard gestreden. ‘Ik hoor de hersenen kraken’, aldus presentator Willy Verwegen. Toen de jury de antwoordbladen van de vijf laatste teams na ging kijken, werd al snel duidelijk dat de verschillen beduidend minder waren dan bij de vorige ronde. Toch konden de finalisten bekend gemaakt worden zonder gebruik te hoeven maken van een beslissende benaderingsvraag.

Zij gingen naar de finale:

In de finale streden Arie School en Marc van Lierop tegen de winnaars van vorig jaar Anthony Kleijnen en Leo van de Werf. Al na een aantal vragen bleek dat Anthony en Leo sterker waren, een echte spannende finale werd het niet. De uiteindelijke uitslag werd 10-1 waarna Anthony en Leo de wisseltrofee in ontvangst mochten nemen van organisatoren Suzanne en Sheila.
Ondanks een aantal schoonheidsfoutjes waar alleen maar van geleerd kan worden, mag de voetbalquiz 2005 weer een groot succes genoemd worden! Wie kan volgend jaar de regerend kampioenen van hun troon afstoten?

- Eric Gevers en André Verhoeven
- Anthony Kleijnen en Leo van de Werf
- Arie School en Marc van Lierop
- Geert van de Burgt en Stef van Beijsterveldt
- Tom van de Molen en Bart Mohlmann


Anthony en Leo krijgen de winnaarsbokaal uitgereikt door Sheila en Susanne

Drukke eerste avond

Op donderdagavond jl. (8/12) was de kantine bezet met de deelnemers aan de jaarlijkse UDI-voetbalquiz welke georganiseerd wordt door de activiteitencommissie. Onder leiding van invaller-presentator Willy Verwegen starten bijna veertig koppels uit alle geledingen van de club aan de eerste ronde met vijfentwintig schriftelijke vragen. Terwijl veel koppels na een minuut of vijftien de antwoorden al op papier hadden staan bleek voor diverse andere koppels de opgave toch al lastiger dan verwacht. Na controle van de antwoorden werd een deelnemersveld van 20 koppels aangewezen voor de 2e ronde. In deze ronde werden de vragen geprojecteerd op het grote scherm en bleek al snel dat het de deelnemers in deze ronde al aanmerkelijk lastiger werd gemaakt. Bij diverse vragen werden de wenkbrauwen gefronst en zelfs voor de echte kenners bleek het een pittige opgave te zijn. Rond de klok van middernacht kwam de jury met de lijst van tien koppels welke zich geplaatst hadden voor de eindronde op donderdag 15 december a.s.

De strijd naar de grote finale gaat volgende week van start met navolgende deelnemers:
- Tijs Kuipers en Guus Daanen
- Icha vd Burgt en Kees vd Wijst
- Ton van Vuuren en Tinie Timmers
- Toon vd Boom en Tonny Verhoeven
- Tom vd Molen en Bart Mohlmann
- John vd Burgt en Andre vd Burgt
- Eric Gevers en Andre Verhoeven
- Arie School en Marc van Lierop
- Geert vd Burgt en Stef van Beijsterveld
- Anthony Kleinen en Leo vd Werf
Komt allen aanstaande donderdagavond en ben vanaf 21.15 uur getuige van de spannende ontknoping van de UDI-quiz. Zal het Anthony en Leo lukken de titel te verdedigen of gaat een ander koppel strijken met de eer?


Timmers & Van Vuuren in overleg


Opperste concentratie en kijkend naar de vragen 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.