ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

BRAM FLESKENS winnaar van de SPONSOR loterij

24-12-2006 • Seizoen 2006 2007 | Nieuws

Bram Fleskens van Fleskens Vormgeving & Realisatie BV kwam zondag 17 december als winnaar uit de bus van de sponsorloterij.

Zoals u weet gaat de selectie van UDI'19/Beter Bed van 02 tot 09 januari 2007 naar Belek in Turkije om zich daar voor te bereiden op de 2e helft van het seizoen. Omdat de kosten volledig voor eigen rekening zijn hebben een aantal sponsoren zich bereid verklaart hierbij te helpen. Zij betaalden € 5 voor elk doelpunt wat UDI'19/Beter Bed maakte in de eerste vijftien wedstrijden van het seizoen.
De winnaar van de sponsorloterij mag gratis mee naar deze trainingsstage. Helaas kan Bram Fleskens wegens zakelijke verplichtingen niet mee, daarom kreeg hij het vervangende geldbedrag uitgekeerd. Als stimulans voor een goede 2e seizoenhelft heeft hij dit bedrag aan de spelerspot geschonken. Een gebaar wat door de selectiespelers en hun begeleiding bijzonder gewaardeerd wordt. 
Wij willen tevens van de gelegenheid gebruik maken om al onze wedstrijdsponsors van harte te bedanken voor hun ondersteuning. Zonder uw hulp zouden we dit niet kunnen realiseren. Wij hopen dan ook u in 2007 met klinkende resultaten te kunnen terug betalen.
VOOR U ALLEN EEN BIJZONDER SUCCESVOL 2007 !!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.