ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

F-kes Carnavalsochtend olijke boel

17-02-2007 • Seizoen 2006 2007 | Nieuws

Zaterdag 17 februari werd in sporthal DE STIGT een carnavals ochtend voor de F-kes gehouden. Onder grote belangstelling van ouders en opa’s en oma’s op de galerij speelden de kids hun wedstrijdjes.

De grote F groep was in drieën gesplitst, 2 zalen en alles door elkaar gehusseld. Veel voetballen en soms een korte rustpauze. Een tussendoortje en ook de overbekende “ranja van Anja”, was erg welkom. 

In de “jongste” groep waren nog een aantal carnavalesk verkleden kinderen, maar hoe ouder de kinderen hoe meer “voetbal” verklede kinderen. Het koste de jury dan ook erg veel moeite om prijswinnaars uit te zoeken. Om voor een prijs in aanmerking te komen moet je er o.a. origineel, carnavalesk en verzorgt uitzien.

Maar de commissie van wijzen komt er altijd uit, dit jaar gingen de prijzen, mooie UDI sjaals, naar Niek Raaijmakers F13 (piraatje), Robbie Verhagen F7 (als meisje….Kelly?) en Xander Kuipers F5 (skelet)

De prijzen waren ook nu weer belangeloos ter beschikking gesteld door onze Supporters Club Udi’19, waarvoor we ze hartelijk bedanken!!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.