ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

G-voetballers UDI19 scoren bij PSV!

24-12-2006 • Seizoen 2006 2007 | Nieuws

Onlangs, op zaterdag 23 december, mochten alle G-voetballers van UDI’19 naar de wedstrijd PSV-Willem II. Niet alleen om die wedstrijd te bekijken, maar ook om zelf te laten zien wat ze kunnen!
Eerst konden ze vanaf de eerste rij van de tribune het begin van de wedstrijd volgen!

We zagen drie prachtige doelpunten van PSV en hebben enthousiast met het publiek meegezongen en gejuicht. Na 25 minuten kwam iemand van PSV ons halen en mochten we door de tunnel naar de kleedkamers. Daar ontmoetten we de G-voetballers van de Donkse Boys. In de kleedkamer hebben we de mensen van PSV laten zien dat je samen met je tegenstander al sportief kan zijn voor de wedstrijd begint!

Nadat de scheidsrechter had gefloten voor de rust, mochten de UDI-spelers en de Donkse Boys het veld op. Dat was indrukwekkend! Een heel stadion dat juicht en klapt…en dan hadden ze ons nog helemaal niet zien voetballen! Iedere speler mocht nu een penalty nemen op Phoxy. De harde kern van PSV moedigde alle spelers super enthousiast aan waardoor de penalty’s nog mooier gescoord werden dan anders. Onze keeper Jelle heeft ook nog onder de lat gestaan waar Gomez altijd het doel verdedigd. Hij heeft een paar penalty’s van de Donkse Boys gestopt. Daarna mochten alle spelers nog een ereronde lopen, waarbij het publiek voor een oorverdovende ovatie zorgde.
Natuurlijk moest de G-voetballers van UDI’19 ook nog op de foto in de dug-out! Zo hebben ze een blijvende herinnering aan een prachtige PSV-avond.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.