ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Geslaagd UDI Weekendkamp!!!

In het weekend van 15-16-17 juni hebben ruim 100 F-pupillen en ruim 50 E-pupillen weer een fantastisch weekendkamp achter de rug gehad. Tal van spelletjes en gezellig samenzijn zorgden voor een prima sfeer dit weekend op het UDI-terrein.

Voor de E-groep is het kamp begonnen op vrijdagavond met een grabbel&babbel-spel, een kampvuur en er is een jump-demonstratie gegeven door oudere UDI-jeugd, waarna de E-tjes het zelf mochten proberen. 
Op zaterdag kwamen de F-jes op het terrein en hebben zowel de E-tjes als F-jes zich bezig gehouden met de jaarlijkse Rode Draad spelen, een grootse voetbalkermis met allerlei spelletjes, spellen in het park en natuurlijk voetbal. Een van de hoogtepunten dit jaar waren de gehuurde attracties. Het zwembad is al jarenlang van de partij, en dit jaar hebben we uitgepakt en een stormbaan gehuurd. Dit is zeer goed in de smaak gevallen, iedereen heeft zich flink kunnen uitkuren.

Helaas hebben wij vanwege de vele regen in korte tijd moeten besluiten om de kinderen thuis te laten slapen in de nacht van zaterdag op zondag. Een beslissing die zeer moeilijk was, maar gezien de waterschade en weersvoorspellingen voor die nacht konden wij niet anders. Wij vragen hiervoor uw begrip. 
Ondanks dat het slapen niet is doorgegaan, hebben wij een prima laatste kampdag beleefd. Het zaterdagavondprogramma ging dan wel niet door, de kinderen mochten zondag gewoon terugkomen. Verheugd waren wij dat ontzettend veel kinderen dit gedaan hebben. De laatste dag stond in het teken van voetballen, finale penaltybokaal, de jaarlijkse schuimestafetteloop en nog een aantal leuke spelletjes in het park en op de voetbalvelden.

Het weekendkamp had nooit in deze hoedanigheid kunnen worden aangeboden, zonder de hulp van onze sponsor Super de Boer De Laak die de etenswaren heeft bekostigd. Onze jeugdafdeling is al menig keer gesponsord door deze supermarkt. Een bijzonder woord van dank daarom aan Dhr. De Laak van Super de Boer voor zijn gulle bijdrage.

Een ander woord van dank gaat uit naar de vele medewerkers die meegeholpen hebben het de kinderen zo goed mogelijk naar de zin te maken. Groepsleiding (ouders, oudere UDI-jeugd), technische staf, keukengroep en ieder ander die iets heeft betekend, ontzettend bedankt!
Wij hebben ons er keihard voor ingezet een mooi kamp te verzorgen en volgens ons is dat , gezien de reacties, aardig gelukt. Van onze kant is het kamp geslaagd. De vele tevreden, maar ook de vermoeide kindergezichtjes op zondagmiddag doen ons deugd. Wij hopen dat ieder kind kan zeggen: “Jammer, dat het voorbij is.., ik doe volgend jaar zeker weer mee!!”
KNA,
Dirk de Haan en Jeroen van Vuuren

Sfeer impressie

 


 


 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.