ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Gezellige sfeer bij Foute Blousen Feest

10-02-2007 • Seizoen 2006 2007 | Nieuws

Onderscheidingen voor Frans Verwijst, Jeanette Koedood en Frans Borgsteijn.
In een zeer goed bezet clubhuis is het carnaval vrijdag d’n niggende februari door UDI goed begonnen. De sfeer was al vanaf het begin meer dan gezellig, maar bij binnenkomst van de Knoerissen met Prins Maarten Prinsen ging het dak eraf. Jetzt geht Loss.

Bestuurslid Gert van den Hoven maakte de ‘Pineut’ onderscheidingen bekend. De eerste onderscheiding ging naar Frans Verwijst. Frans is een van de medeoprichters van de supportersclub UDI’19 (SCU). Een man van het eerste uur dus. Tevens is hij animator en coördinator van de jaarlijkse rommelmarkt van de SCU. Als technicus heeft hij altijd een oplossing voor een probleem.

 

De tweede Pineut onderscheiding reikte Gert van den Hoven uit aan Janette Koedood. Jeanette heeft een hart van goud voor UDI. Janette houdt van een praatje en is al vele jaren actief voor de jeugd. Momenteel is ze leider van de A2 junioren en mede actief bij de organisatie van de jaarlijkse E & F kampen.

 

Vervolgens nam Opperknoeris Henri Herps de microfoon over en roemde de activiteiten van de Vertinde Knoeris winnaar, Frans Borgsteijn. Frans is zo’n 7 jaar geleden begonnen als jeugdvoorzitter en doet dit met volle overtuiging. Inmiddels heeft hij ook het voorzitterschap van de seniorenafdeling overgenomen. Frans houdt van een biertje, is rechtlijnig en consequent. Frans heeft te kennen gegeven op het einde van dit seizoen te stoppen met de juniorenafdeling, gelukkig zal hij als voorzitter van de seniorenafdeling nog een aantal seizoenen actief blijven. Frans van harte gefeliciteerd met je onderscheiding. Maarten Prinsen reikte vervolgens deze hoogste onderscheiding uit aan Frans.    

 

Hierna vertelde de kersverse Prins Porcellus (Maarten Prinsen) in een gloedvol betoog dat hij een enthousiast UDI-man is, zelf wat minder kan voetballen maar graag bij UDI verblijft. Hij roemde ook nog eens de rol van de supportersclub. Een echte UDI-Prins.

De organisatoren van dit feestje, Guus Daanen en Patrick Asselman, hadden nog een prijs voor de meest Foute Blouse van deze avond. Alhoewel er veel geschikte kandidaten rondliepen, werd Dames 2 toch de winnaar. Hiermee is het Carnaval bij UDI weer goed ingezet.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.