ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Luc Stempher volgend seizoen naar PSV F1

Ik ben Luc Stempher
Ik ben Luc Stempher 8 jaar en speel in de F2 van UDI'19.

Ik ben dit jaar voor de 2de keer naar de PSV masters geweest op de Herdgang. Dat was heel erg leuk. We moesten daar 4 tegen vier voetballen.

Ik werd daarna uitgenodigd bij PSV om stage te lopen. Ik moest een paar zondagen naar de Herdgang komen en kreeg dan een training of een wedstrijd. Als ik dat gedaan had, kreeg ik een week later een brief van PSV. Daarin stond dan of ik nog mocht komen. In het begin waren er heel veel kinderen. Na een paar keer kwamen er steeds minder kinderen. We moesten ook wedstrijdjes tegen andere clubs voetballen, vaak wel 3 of 4 achter elkaar. We wonnen ze bijna allemaal omdat de kinderen waarmee ik voetbalde heel goed waren.

Afgelopen zondag  moest ik voor de laatste keer. Er waren nog 2 teams voor PSV over. We hebben 3 wedstrijdjes gespeeld. Het was heel warm, maar wel leuk. Ik kreeg daarna bericht van PSV dat ik daar mag gaan voetballen vanaf het volgende seizoen. Ik ben toen bij PSV op bezoek geweest en werd mij verteld waarom ze mij bij PSV wilde hebben en hoe dat dan allemaal gaat. Ik kom dan in de F1 van PSV. Volgende week hebben we de eerste training met de nieuwe jongens van PSV. We gaan in mei ook al twee toernooitjes voetballen in België. Dat lijkt mij hartstikke leuk. Hoewel ik mijn vriendjes van de F1 en F2 van UDI wel zal missen.

Ik heb altijd met plezier getraind bij mijn trainers Ronnie en Rene. (Voor Rene hoop ik dat ik niet in het eerste van PSV kom, anders wordt AJAX nooit meer kampioen !!)
groetjes LUC.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.