ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Mario Boselie 'Lid van Verdienste'

01-01-2007 • Seizoen 2006 2007 | Nieuws

Op de nieuwjaarsreceptie van UDI’19 heeft de voorzitter bekend gemaakt dat Mario Boselie benoemd is tot ‘Lid van Verdienste’ van UDI’19.

Het algemeen bestuur is tot dat besluit gekomen omdat Mario al vele jaren zich belangeloos inzet voor de vereniging. Zijn vele verdiensten en zijn vele voortreffelijke taken zijn er debet aan dat het bestuur unaniem tot dit besluit is gekomen.
Op een later tijdstip komen wij hierop nog uitgebreid terug. Reden hiervan is dat Mario samen met de selectie van UDI’19 komende week op trainingskamp in Turkije is.
Wij feliciteren Mario met deze benoeming en wij hopen dat hij in goede gezondheid nog lang voor onze vereniging actief mag blijven

 

Boegbeeld UDI’19 geëerd

Zittend op een barkruk, nippend aan wat koffie of thee, wat vaker aan een glas met een alcoholische drank, tref je vaak in het clubhuis een man aan die luistert naar de naam Mario Boselie. Ogenschijnlijk ontspannen kijkend en luisterend. Niets ontgaat hem echter, hij neemt alles in zich op en destilleert eruit wat goed is voor UDI'19.

Al weer een paar weken terug werd op de nieuwjaarsreceptie Mario Boselie benoemd tot ‘lid van Verdienste’. En als iemand binnen UDI recht heeft op deze uitverkiezing dan is het Mario wel. Jarenlang heeft hij zich belangeloos ingezet voor de vereniging en er mede voor gezorgd dat UDI’19 op de kaart’ is gezet. Daarmee is direct verklaard waarom het bestuur tot een dergelijk unaniem besluit is gekomen.
Alles benoemen waarbij Mario een rol heeft gespeeld is een onmogelijkheid. Deze pagina zou dan vlug gevuld zijn. De meeste mensen kennen Mario als de man die verantwoordelijk is voor de samenstelling van de selectie. Jaar in jaar uit trekt Mario erop uit om samen met trainer en andere TC-leden een selectie samen te stellen, UDI’19 waardig. Uitvoering daaraan geven gebeurde immer met een beperkt budget omdat UDI’19 wel een rijke club is aan leden en activiteiten maar niet in financiën. Toch bleven en kwamen door de jaren heen spelers die niet kozen voor ‘het grote’ geld maar voor UDI’19. Menige speler blies de loftrompet over de perfecte organisatie, over de wijze waarop met elkaar gesproken werd en over het familiegevoel wat binnen UDI heerste. Met pijn in het hart vertrokken veel spelers en sommigen kwamen maar weer al te graag terug, omdat zij wat ze bij UDI vonden elders tevergeefs zochten. Mario werd daarin alom gewaardeerd mede door een strenge maar rechtvaardige manier waarop de regie werd gevoerd. 

Niet alleen bij de samenstelling van de selectie maar ook bij een groot aantal andere activiteiten is en was Mario betrokken. In ons geheugen staat nog de geslaagde kerstveiling van afgelopen december gegrift. Mario trok de kar. Het succes is mede op zijn conto te schrijven. Ook de successenreeks van de ‘grote’ wedstrijden, het aanleggen van het terras, het zoeken van sponsoren en trainingsstages in het buitenland zijn een greep uit activiteiten waarbij Mario het voortouw heeft genomen. Mario schroomt niet ondanks de tegenwind die ook wel eens over het UDI-terrein waait verwoed door te zetten om te kunnen slagen in zijn missie: ‘UDI’19 nog groter, nog beter.’ 

De meeste mensen kennen Mario als de Technisch Manager. Uit het bovenstaande blijkt dat dit slechts een onderdeel is geweest van al zijn activiteiten verricht voor UDI’19. Juist daarom heeft het Algemeen Bestuur gemeend Mario te bedanken voor al het werk en hem te benoemen tot ‘lid van Verdienste’.
De felicitaties zijn hem dan ook van harte gegund en UDI’19 hoopt dat Mario nog jarenlang in goede gezondheid actief mag blijven voor UDI’19.

Mario de duizendpoot, alles perfect geregeld niets aan het toeval overlatend. Zo ook nu!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.