ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI-talent Jorg Verhoeven naar voetbalschool NEC

15-01-2007 • Seizoen 2006 2007 | Nieuws

Dat de succesvolle samenwerking tussen de jeugd van NEC - PSV - UDI’19 zo snel tot resultaten zou leiden had niemand kunnen verwachten. Afgelopen weken werd bekend dat Jorg Verhoeven volgend seizoen de overstap maakt naar de D-jeugd van NEC.
Mooi voor hem maar ook goed voor onze vereniging, waarbij het duidelijk is dat we met de jeugdopleiding de goede weg zijn ingeslagen, getuige de vele oefenstages van meerdere spelertjes en de overgang van Jorg Verhoeven naar de voetbalschool van NEC.

Jorg is gevraagd om in zijn eigen bewoordingen weer te geven hoe hij de stage en afronding hiervan ervaren heeft, hieronder de letterlijke weergave van zijn verhaal.

                                             * * * * * * * * * *
Op zaterdag 14 oktober 2006 moest ik voor de 2e bekerronde voetballen met mijn team UDI’19 E1 uit naar Odiliapeel E1, deze wedstrijd werd door ons gewonnen met 16 – 1.
In Odiliapeel was ik gescout door een scout van N.E.C. Nijmegen.
Daarna kreeg ik een brief of ik wilde stage lopen en dit begon op zondag 29 oktober 2006.
We werden daar ontvangen en de begeleider wist mijn naam meteen hij zei jij bent zeker Jorg Verhoeven van Udi’19 E1.

Ik mocht mijn tas neer zetten en daarna gingen wij, de voetballers en de begeleiders, naar de ontvangstzaal van N.E.C. Toen vertelde het hoofd opleiding, de heer Roscher, een verhaal wat ze allemaal deze 4 stages gingen doen. Het was een grote groep met wel 100 kinderen, dit waren 8 E-tjes en de rest van de jongens waren allemaal F-jes.

De eerste keer mocht ik in het Goffertstadion trainen, dit was erg leuk.
We mochten ons omkleden in de kleedkamer van het 1e elftal van N.E.C.
We kregen training van verschillende trainers en andere keken naar ons waaronder de oud keeper van het 1e elftal van N.E.C. Wilfred Brookhuis.

Wat is het stadion dan groot. Ook de trainer van N.E.C. Mario Been kwam naar ons kijken en vond dat we het goed deden. Ook liepen er spelers rond die naar ons keken.
Daarna mocht ik 3 donderdagavonden trainen met de D onder de 11 jaar.
Dit vond ik erg leuk, deze jongens konden allemaal erg goed voetballen.
En de trainers waren ook aardig. We waren met 12 voetballers van het jaar 1997 die stage mochten lopen en die graag naar de voetbalschool wilden.

Ook had ik al een voetbalvriend die net als ik stage mocht lopen, Jay komt uit Beuningen.
Na die 4 keer kreeg je een brief of je mocht komen voetballen en trainen in het nieuwe seizoen of dat je niet meer op stage mocht komen of je kreeg een brief dat je nog door mocht blijven trainen.
Op zondag 10 december heb ik met UDI’19 E-combinatie, waaronder ook mijn tweelingbroer Thom, gevoetbald tegen de huidige D onder de 11 van N.E.C. en die hadden we net verloren met 9 – 1, waarvan ik de tegen treffer scoorde.

Op dinsdag 12 december kreeg ik een brief dat ik naar de voetbalschool mocht komen met ingang van het seizoen 2007 – 2008 en dat ik en mijn ouders een uitnodiging zouden krijgen voor een gesprek.
Op zaterdag 16 december hadden wij het gesprek met de hoofdscout de heer Roscher.
Hij heeft ons verteld over de voetbalschool van N.E.C. en wat het allemaal betekende voor mij en mijn familie.

Daarna hebben wij de keuze gemaakt dat ik met ingang van het volgende seizoen 2007-2008 ga voetballen in het elftal D onder de 11.

Daarna heeft hij mijn jeugdcontract in orde gemaakt.
Daarna heb ik en papa het jeugdcontract ondertekend (zie foto).
Mijn voetbalvriend Jay was ook aanwezig, hij mag ook bij de voetbalschool komen voetballen en komt in hetzelfde team als ik.

Van de 12 voetballers die getraind hebben mogen wij samen gaan voetballen bij de voetbalschool.
In de komende maanden mag ik met het nieuwe team van D onder de 11 enkele oefenwedstrijden voetballen tegen TOP Oss, FC Den Bosch en Willem II.
Voetbalgroetjes Jorg Verhoeven.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.