UDI19 - Baronie 0-0

UDI'19 wilde té laat winnen van Baronie

UDI'19/Beter Bed speelde zondag een bloedeloze 0-0 wedstrijd. Niet verliezen stond bij beide ploegen voorop. Het publiek kreeg een gezapige wedstrijd te zien, behoudens het laatste kwartier. Toch betekent dit gelijkspel voor de thuisclub verliespunten, met winst hadden zij zich in de top van de hoofdklasse B genesteld. Maar ... dit is niet!

Bij UDI'19 werd Peter van den Heuvel node gemist. Er was geen aanspeelpunt voorin die even de bal kon vasthouden. Er deden zich weinig uitgespeelde kansen voor. De beide verdedigingen hielden duidelijk het slot op de deur. Het plaatsen was bij beiden minimaal, vaak kwam de bal bij een tegenstander terecht. Een rommelige wedstrijd. Na een half uur spelen moest de UDI-doelman Theo van den Dungen met een reflex 'n terugspeel kopbal van 'n UDI verdediger Van der Wijst over de doellat tikken. Het bleef 0-0 met de thee en voor de aantrekkelijkheid had de wedstrijd 'n doelpunt nodig. Tijdens de rust werden de 4 jongens gehuldigd die tijdens de KNVB Nike Voetbaldagen in de week van 8 t/m 11 augustus bij UDI’19 ‘Koning Voetbal’ waren geworden in hun categorie.

In de tweede helft begon de thuisclub erg slordig. Er deden kwamen zelfs enkele goede doelkansen voor de gasten, gelukkig profiteerde zij er niet van. Na een uur wedstrijd greep de Baronie keeper goed in bij een spetter van Jordie Suppers, met verve tikte hij deze uit doel. De scheidsrechter floot voor elk akkefietje, jammer hiermede haalde hij het tempo uit de wedstrijd. Met nog twintig minuten te spelen wisselde Van Bijsterveld. Roald van Hout en Sam Wassenberg kwamen Erik de Groot en Jordie Suppers aflossen. Van nu af aan ontketende UDI druk naar voren, maar de Bredanaars gaven met aan het hoofd hun keeper geen krimp. Met ‘nog ’n kwartier te spelen deed UDI alles goed, een prachtige aanval opgezet door Armand Kremers – Roald van Hout maar Fatah Hadouir miste in goede positie. Een inzet van Armand Kremers ging naast en ’n mooie lob van Bjorn Suppers werd ’n prooi voor hun keeper. Maar de stand bleef zoals hij begon: nul - nul.

Aanvoerder Patrick Smulders analyseerde de wedstrijd als volgt: “De organisatie was goed, we hebben weinig weggegeven wel waren we te onrustig aan de bal. In het begin van de tweede helft begonnen we wat slapjes en gaven enkele kansjes weg. Het laatste kwartier waren we erg sterk, jammer dat we in de eindspurt de zege niet konden binnenslepen. Het zou leuk geweest zijn!”