ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

2e Kerstveiling van UDI19/Beter Bed weer grandioos succes !!!

10-12-2007 • Seizoen 2007 2008 | Nieuws

kerstveiling_foto4.jpgIn grote getale waren ze aanwezig: de kopers op de Kerstveiling. En wat hebben ze genoten. Bij aankomst werden de gasten ontvangen met een gratis kop koffie en cake. Een prachtig aangeklede zaal met op het podium en in de zijruimte alle uitgestalde kavels. Het zag er indrukwekkend uit.

De organisatie had het dit jaar nog professioneler aangepakt om het een ieder naar de zin te maken. Zo was er busvervoer ingezet vanaf de markt in Uden naar De Schakel in Volkel en terug. Er was tijdens de pauze een optreden van Marco van der Aa. Maarten v.d. Elzen las voor uit eigen werk en na afloop werd er onder de bieders een prachtige prijs verloot in de vorm van een weekend naar het Kruisheren hotel in Maastricht, volkomen verzorgd met alles erop en eraan.

Mario Boselie opende om precies acht uur de veiling en onder het toeziend oog van notaris E. v.d. Ven trokken onze veilingmeesters van leer. Maarten Prinssen, Marcel de Laat, Jack Evers en Erik Schuurmans gaven ieder op hun eigen wijze een gave show weg. Er werd geboden dat het een lust was, maar vooral ook gelachen. En dat is toch het belangrijkste op zo’n avond.

De medewerkers van de veilingcommissie hadden dit jaar voor nog betere en mooiere kavels gezorgd. Er was voor elk wat wils in de prijsklasse van 5 tot 5000 euro.

Zo kocht een bekende UDI-supporter een verrassingskavel. Hij werd verrast met een heerlijke chinees indische rijsttafel voor 2 personen, aangeboden door Restaurant Het Paradijs. En ditmaal geen afhaal chinees! Nee, onze man werd samen met zijn gast in kimono gehesen en kon tijdens de pauze genieten van zijn heerlijke maaltijd.

Na afloop dankte voorzitter Henk Salome  notaris Van de Ven voor zijn wederom kosteloze bijdrage. Ook de vier veilingmeesters ontvingen een zeer verdiend presentje en veel lovende woorden. Lovende woorden waren er uiteraard ook voor alle medewerkers van UDI’19/Beter Bed die allen op hun eigen manier er weer voor hadden gezorgd dat UDI’19 een prima geslaagd evenement op haar lijst kon bijschrijven. En dan natuurlijk de penningmeester die met een netto-opbrengst van € 30.000 handenwrijvend in de zaal zat.

Natuurlijk kun je allemaal voor zoiets je uiterste best doen maar zonder de steun van onze vele sponsoren die kosteloos alle grote en kleine kavels ter beschikking hebben gesteld was deze avond nooit een zo groot succes geworden. Daarom aan allen die ons ook dit jaar weer hebben gesteund: HEEL HARTELIJK DANK !!

Namens  UDI’19  bedankte Henk Salome ook Tonny Verstraten en zijn medewerkers voor de zoals altijd prima ontvangst en verzorging. Het is een genot om te zien hoe een sponsor en een club op deze wijze elkaar van dienst kunnen en willen zijn. Compliment aan beiden !!!

Ik hoop namens de veilingcommissie dat wij volgend jaar weer op iedereen een beroep mogen doen, op onze medewerkers en onze sponsoren, zodat we samen kunnen bijdragen aan een
prachtige ondersteuning van ons aller UDI’19/Beter Bed.

Namens de veilingcommissie,
Mario Boselie, voorzitter. 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.