ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Materiaalruimte nadert haar voltooiing

12-03-2008 • Seizoen 2007 2008 | Nieuws
Nog enkele weken en de materiaalruimte kan in gebruik genomen worden. Komende week gaan de plafonds erin en de elektrische aansluitingen worden aangebracht. Op wat schilderwerk na is het gebouw dan ‘af'. Pas als het weer het toelaat wordt de buitenkant in de verf gezet. Uiteraard wachten we daar niet op. Zo vlug als het kan worden de ruimtes ingericht en de materialen verhuisd. De medewerkers die de materialen verzorgen kunnen dan eindelijk afscheid nemen van de containers en de warmte gaan opzoeken in de nieuwe ruimte. Ook de medische staf betrekt zijn nieuw onderkomen en  de twee kleedlokalen kunnen verruild worden met de twee stands-ins op het grasveld.

Het heeft enige tijd geduurd maar we krijgen er iets moois voor terug. Aannemer Rovers heeft in samenwerking met enkele sponsoren en een groot aantal vrijwilligers prachtig werk neergezet. Een onderkomen waar we nog jaren mee vooruit kunnen. Vooral de medewerkers die dag in dag uit op het sportpark aanwezig zijn om alle randvoorwaarden te vervullen om 's avonds en in het weekend de teams te kunnen laten voetballen zijn blij met hun nieuw ‘tehuis'.

Vooral de medewerkers die belast waren met materiaaluitgifte hebben een zwaar seizoen achter de rug. In weer en wind, met kou en vorst en ook in hitte en vocht waren zij elke dag in de container aanwezig om de voetballers op hun wenken te bedienen. We mogen ons gelukkig prijzen dat zij het een heel seizoen volgehouden hebben. We gunnen hen dan ook hun nieuw onderkomen. Nu kunnen zij onder het genot van een kopje koffie alle teams van het nodige materiaal voorzien.

Op een gepast moment en als alles klaar is zal het bestuur het gebouw officieel openen. Alle mensen die op enigerlei wijze betrokken zijn geweest met de bouw worden dan in het zonnetje gezet en hen veel geluk gewenst met het gebruik van het gebouw.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.