ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

NEC NIJMEGEN EVENT te gast bij UDI19

31-03-2008 • Seizoen 2007 2008 | Nieuws
Zondag jl. was UDI'19/Beter Bed voor het tweede jaar gastheer voor ruim 150 voetballertjes uit de regio. Talentvolle F-pupillen van FC Uden, FC De Rakt, Volkel, Odiliapeel, Festilent/Morgenzon, Prinses Irene, Vorstenbossche Boys, SCMH, Erp, Boekel Sport en uiteraard UDI'19/Beter Bed speelden deze middag een leuk 4-tegen-4 toernooi, ditmaal onder de noemer UDI'19/Beter Bed - NEC Nijmegen event. Een vervolg op de PSV Masters on Tour van vorig jaar.

Onder grote belangstelling van ouders, opa's en oma's en vriendjes werd om half drie gestart met het toernooi. Namens PSV en NEC waren diverse scouts aanwezig om mogelijke talentjes in kaart te brengen. In een fijne en ontspannen sfeer hadden alle spelertjes ontzettend plezier deze middag, onder enthousiaste spelleiding van diverse A1 en B1 spelers werd er vol inzet gestreden om de eerste plaats in de poule.

Ook de mascottes Bikkel (NEC) en Parky (UDI'19) verschenen op het veld om samen met de voetballertjes op de foto te gaan, dit maakte de middag alleen nog maar mooier.

De poulewedstrijden werden besloten met finales in de leeftijdsklassen geboortejaar 2000 en 2001. Winnaars waren UDI'19 bij de oudste en Vorstenbossche Boys bij de jongste deelnemers, als beloning mogen zij volgend seizoen deelnemen aan de line-up tijdens een eredivisiewedstrijd van NEC Nijmegen.

Voor de jeugdige voetballers was de veelvuldige regen geen enkele belemmering. De leiders/trainers, ouders en belangstellenden en de organisatie vonden het weer niet zo aangenaam en was de warmte van het clubhuis met 'n warm kopje koffie of thee 'n heerlijkheid.

Een fantastische middag werd afgesloten met de prijsuitreiking en een herinnering voor alle deelnemers aan dit goed verlopen UDI'19/Beter Bed - NEC Nijmegen event.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.